El Natzaret oblida la seva crisi i la Minguella l’acompanya

0
    26

13/03/2017 – El Sant Andreu deixa enrere una mala ratxa de vuit derrotes consecutives, mentre que les blaves s’imposen a l’Ipsi.

L’alegria completa a la Primera Catalana femenina ha tornat a Badalona. Després de moltes setmanes de mals resultats, Natzaret (9/12) i Minguella (8/13) somriuen de nou. El Sant Andreu podria per fi deixar enrere una motxilla de vuit derrotes seguides que l’estava ofegant. Davant l’Ateneu Montserrat, les jugadores de Riki Gómez inauguraven el partit intercanviant cops amb el rival, fins que un parcial de 0 a 8 deixava les badalonines en dificultats abans del descans (26-34).

El Natzaret continuaria a remolc (37-44) fins a reaccionar a cop de defensa, deixant el BAM sense anotar durant tres minuts (45-44) i remuntant gràcies a un 8 a 0. En l’últim quart, el lideratge d’Ari Balart seria clau per signar un 17 a 7 definitiu (62-51).

De la mateixa manera que el Natzaret, l’AE Minguella també seria capaç d’oblidar les últimes tres desfetes patides a la lliga. El bloc de Carlos Esteve, dotzè classificat del grup II, anul·laria l’atac de l’Ipsi (56-44) per guanyar un encontre decisiu per la permanència directa.

Jornada negra a Segona

Mentre a Primera tot van ser alegries, al grup IV de Segona la tristesa es va apoderar dels tres equips badalonins de la categoria. La UB Llefià (15/6), encara líder, perd per segona setmana seguida i segueix acusant la plaga de lesions. A la pista del Molins ‘B’ (72-60) l’equip de Toni Madrid es mantindria viu fins al descans (33-31) i aguantaria l’embranzida local (52-45) gràcies a l’empenta de López i Roig (56-54), tot i que en defensa es concedirien massa accions.

El Natzaret ‘B’, per la seva part, segueix quart (12/9), però cau després de quatre triomfs consecutius. El Nou Esplugues (46-64) exerciria de botxí a Pomar, escombrant el Sant Andreu a partir del minut 28 (36-38). El 10 a 22 de l’últim quart no donaria cap opció a les locals.

Repetint la xifra d’anotació del Natzaret, la Penya (11/10) tampoc seria capaç de vèncer el BF Viladecans ‘B’ (46-51) i és vuitena en la classificació. L’inici verd-i-negre seria bo, tant en intensitat com de cara a cistella (32-22), però les noies de Raúl Lorenzo es quedarien dins del vestidor al descans. Velasco faria un descosit en la defensa del Divina, liderant els 29 punts anotats pel Viladecans a partir del tercer acte.

El Círcol pot amb el líder

Ja per acabar, la Tercera Catalana ens deixaria resultats per a tots els gustos. Al grup VIII, la Minguella (10/8) no podria (49-57) amb el Sant Josep (12/6), mentre que el Natzaret ‘C’ (9/9) podria passar per sobre del Llefià ‘B’ (4/14) a casa (67-37).

Al grup V, el Círcol (13/5) sumaria un triomf vital contra el líder, l’AESE ‘B’ (48-44), i es consolida en la tercera plaça. El desè lloc és per la Minguella ‘C’ (8/10) després de caure contra el Vedruna ‘B’ (54-64) i el cinquè pel Badalonès (12/6) gràcies al triomf sumat contra el Ramon Llull (35-65).