El Natzaret paga la falta d’experiència (61 a 76)

48
    x publicar.JPG

21/12/2013
    Els de Víctor Carrasco no han pogut imposar el seu ritme, no han trobat encert i han patit molt sota els cèrcols

El Natzaret no ha pogut classificar-se per la final de la Copa Federació i ha acabat cedint contra l'Andorra B per 61 a 76

Els de Víctor Carrasco han anat gairebé sempre per darrere en un partit amb moltes imprecisions i en que els de Badalona mai han portat al ritme
    Al davant s'han trobat un conjunt més experimentat, que ha sabut a què volia jugar i s'ha beneficiat de la gran diferència en el rebot (50 a 34).

Ja des de l'inici, el Natzaret no s'ha trobat còmode en el partit. Cap dels 2 equips anotava des de fora i els interiors eren els protagonistes dels primers compassos. Amb el pas dels minuts però, l'Andorra B, que ha estat molt segur en el rebot defensiu, ha anat castigant els errors dels locals (14 a 18).

Les pilotes dividides sempre acabaven a les mans dels del principat i mentre Galera marcava el ritme, Toi Gabriel començava a imposar la seva llei sota els cèrcols (22 a 32).
    Tot i que els de David Eudal han estat molt erràtics des del tir lliure en el moment d'ampliar la renda (11 de 24), el Natzaret tampoc ho ha aprofitat (12 de 25) i la diferència s'ha mantingut a la mitja part (27 a 38).

Quedaven molts minuts per a la reacció, però la mala sortida del 3r quart obligava a remar encara una mica més. El Natzaret arribava tard a tot arreu, i un 0 a 5 en menys d'un minut (27 a 43), ha fet arribar la màxima diferència fins el moment (29 a 46).

Llavors, a partir de les pressions, el Natzaret ha pogut trobar el ritme i la intensitat que necessita per jugar. 5 punts seguits de Nil Santiago han iniciat un parcial de 13 a 3 que també ha tingut a un valent Jaume Balsells com a protagonista. Un triple de Guillem Colom, no ha refredat els ànims del Natzaret, que ha tancat el quart amb molt a dir (48 a 53).

A l'inici de l'últim quart però, un nou parcial ha fet molt de mal als de Victor Carrasco. 7 punts seguits de Colom, que ja venia entonat del final del 3r quart, han reobert el forat, que amb el desencert en el triple (7 de 32) i en les passades ha tornat a ser de 10 en un moment (55 a 65).

El Natzaret s'ha aferrat al partit com ha pogut, però un nou triple de Galera a falta de 3 minuts ha estat la sentencia definitiva (58 a 69). L'Andorra B ha arribat a etzibar un 10 a 0 final que ha suposat un càstig massa gran pels de Badalona, avui desconeguts.