El Natzaret pateix per fer complir la lògica (71 a 66)

  0
  x publicar.JPG

  15/04/2013
  Els de Vidal Sabaté van tenir problemes per superar el Blanes, el cuer de la competició

  El Natzaret va tenir més problemes dels previstos per superar el Blanes, un equip que gairebé havent baixat matemàticament a la primera catalana, va sortir al Pavelló dels Paísos Catalans sense cap pressió.

  Aquesta situació, i la mala sortida dels de Vidal Sabaté, va fer que els de la Selva aconseguissin un avantatge de 10 punts al mateix primer quart, que es va tancar 14 a 21.

  La reacció local va venir des de la defensa, tot i que feia aigües en quant a controlar Palomino, el jugador més determinant del Blanes.

  Tot i això, la millora respecte l'inici també es va traduir al marcador i el Natzaret va arribar a la mitja part amb el partit obert, gràcies a un triple en la darrera jugada (37 a 39).

  A la tornada dels vestidors, els locals van seguir treballant al darrere en un dia que no estaven especialment encertats al davant.

  La bona feina de Garuz sobre Palomino, al que va contenir en defensa i li va treure faltes que el van enviar a la banqueta, va permetre capgirar el marcador.
  Belmonte va ser el referent ofensiu -va acabar amb 5 de 8 en triples- que va confirmar la remuntada i el Natzaret va agafar una renda de 6 punts que per por a perdre i un embús en atac van estar a punt de desaprofitar.

  Amb aquest triomf, el Natzaret en treu un al Sant Josep i el Mataró i empata amb l'UBSA, el Barberà i el Mollet amb 11 victòries.