El Sant Josep dedica la victòria a Reyes (45 a 50)

  0
  35
  IMG-20130413-WA0000.jpg

  16/04/2013
  L'equip va guanyar a la pista de l'Arenys sense Reyes que estarà 4 mesos de baixa per un cop a la boca

  El Sant Josep va treure un partit dificilíssim a la pista de l'Arenys i el va dedicar a Alberto Reyes, que aquesta setmana va confirmar que estarà 4 mesos de baixa per el cop a la boca que va rebre en l'últim partit contra el Mataró.

  Per aquest motiu, tot l'equip va sortir amb una samarreta especial en la que s'hi podia llegir "tots som Reyes", i la força del pivot es va notar a la pista per aconseguir la victòria a una de les pistes més complicades de la lliga.

  A més, el triomf encara manté vives les opcions del Sant Josep d'acabar la lliga fora de la zona de promoció de descens, ja que només es troba a un partit de l'embús format pel Barberà, el Natzaret, l'UBSA i el Mollet, i ja empata amb el Mataró.
   

  El partit, molt defensiu, va sortir com el Sant Josep l'havia plantejat.
  Els parroquials sabien que sense interiors, Jose Cabrera seria l'amo i senyor sota les cistelles, així que van centrar els seus esforços en aturar la línia exterior i trencar l'equilibri que acostuma a tenir l'Arenys.

  Amb aquest guió, i una bona sortida, el Sant Josep va agafar els primers rèdits (0 a 8).
  A tot això se li sumava que quan l'Arenys va aconseguir bons llançaments oberts no va estar encertat (18 a 29 al min 20).

  A la represa, els maresmencs ho van intentar amb una zona tancada que va donar els seus fruits, i van retallar la diferència (31 a 32), però llavors va sortir l'ADN Sant Josep, que converteix el partit en un cúmul de jugades èpiques, i amb bona circulació, va clavar els triples quan tocava.

  Els d'Oscar de Paula van saber mantenir la diferència i no van fallar al tram final.

  Dario, amb 26 punts i 6 de 9 en triples, va ser el millor del Sant Josep