El Natzaret perd en la última jugada

0
    17
    natzfemj4.JPG

13/10/2015.- Va competir fins el final tot i les baixes de Marta Santiago i Maria Garrido. A segona, victòries de Llefià i Joventut Badalona Femení.

La primera part va ser molt ofensiva, amb tot el Natzaret aportant com a col·lectiu mentre que el Sabadell es recolzava en l’encert en triples de Mayor i la presència de Diao (37 punts entre les dues).

Tot i la intimidació en defensa d’un rival més físic, el Natzaret  no va perdre mai la cara al partit.

A la represa, la defensa va pujar de nivell i es va fer més difícil anotar, però als últims 5 minuts, amb un parcial de 12-16, es va passar de l’empat a 42 al 54-58 final.

Als minuts decisius, el Natzaret va fallar cistelles fàcils sota tauler i en una  última possessió per empatar o guanyar no va poder anotar i el Sabadell va poder tancar el partit.

Diumenge a la tarda visiten el Terrassa amb la intenció de refer-se de la primera derrota.

A Segona, victòries del Llefià i el Joventut Femení

A Segona, important victòria pel Llefià que suma la tercera victòria en tres partits, tot i els problemes que estan tenint amb les baixes.

Contra el Blanes, amb 4 jugadores del primer equip de baixa, l’equip va tirar de tres júniors, que van fer un gran paper per equilibrar el partit i poder fer rotacions.

Les badalonines van preveure un partit dur i van sortir més intenses i efectives  que el rival. A més, van saber trencar la zona del Blanes per acabar el primer quart 12-2.

El segon quart el Blanes va despertar i va tornar a entrar al partit amb 5punts consecutius. Però el Llefià va poder mantenir l’avantatge al descans, 27-16.

A la represa, el partit es va endurir. El Blanes va apretar en defensa per remuntar i van aprofitar la permissivitat dels àrbitres en els contactes per acostar-se 37-30 al acabar el tercer quart.

A l’últim quart, el Llefià va treure el caràcter per aguantar l’embranzida rival, que en cap moment es va rendir. Al final, però, nova victòria 50-39, superant de nou les adversitats.

Laura Roig va aportar el lideratge, experiència i caràcter necessari per treure el partit amb una tasca molt important d’Eli Barranco en defensa. Diumenge a la tarda visita complicada a  Tordera, un dels favorits del grup amb jugadores amb molta experiència a Primera.

El Joventut Femení va sumar la segona victòria de la temporada, però sense convèncer amb el seu joc. El partit va començar amb un parcial de 8-2 però les badalonines van reaccionar i van anar tot el partit per davant al marcador. Tot i així, va faltar domini al joc interior i més ambició per trencar el partit.

L’equip va encaixar 9 triples i va permetre massa tirs alliberats i el partit es va decidir per la mínima, 55-56. El proper dissabte a les 19.15h, partit a casa contra el Bencriada B.

La Minguella es va trobar un Canet molt combatiu i amb més ganes de guanyar.  Un partit que havien de guanyar amb solvència va acabar amb derrota. A les blaves els va faltar ritme i donar un pas endavant  per rematar el partit, quan el tenia a l’abast. No va ser així i el partit es va complicar al tercer quart i va anar per darrera fins el 50-47. El proper diumenge a les 17.45h reben la visita del Roses.

També va perdre el Badalonès contra el Malgrat. Les visitants van dominar pràcticament tot el partit amb avantatges de fins a 15 punts. L’equip va reduir la diferència fins els 8 punts, però les precipitacions i les imprecisions van fer impossible seguir amb la remuntada. Pili va ser de nou la jugadora més destacada. L’equip intentarà estrenar-se aquest dissabte a la pista del Premià.