El Sant Josep no afluixa

0
    28

13/10/2015.- El Sant Josep va decidir a l’últim quart en una pista complicada i davant un Bisbal Bàsquet molt ben organitzat en defensa. En canvi, derrotes de Minguella i Círcol.

La bona sortida del Sant Josep i el control del rebot a les dues cistelles els va fer agafar un avantatge de 10 punts.

A 4 minuts del descans, la reacció dels locals deixa el Sant Josep dos punts per sota al descans, 41-39

En un tercer quart igualat, els dos equips van mantenir un intercanvi de cistelles que va acabar 52-57 al final del quart.

A l’hora de la veritat, els Sant Josep es va imposar amb domini sota la cistella i seriositat defensiva combinat amb un encert en triples.

Al final 63-75 i  quarta victòria en 4 partits per seguir liderant el grup 2 de Copa. Només dos equips segueixen invictes en aquest inici: Sant Josep i Mataró.

I el proper diumenge a la tarda, derbi a Sampep contra la Minguella a les 19.30h. Els blaus arribaran després de perdre a casa contra l’altre equip de Mataró, el Boet.

El Círcol va reaccionar des dels triples per acabar el primer quart en taules, 18-18, després dels primers avanatatges de l'Alpicat.

Però el Círcol seguia molt espès tant en defensa com en atac. Els locals van marxar al marcador amb accions individuals i transicions ràpides, mentre el Círcol no va saber atacar una zona 2-3 molt tancada durant pràcticament tot el partit.

A 3 minuts del final la diferència era e 12 punts però una nova estirada amb un Alpicat encertat i un Círcol sense saber atacar la zona, deixava el marcador al descans, 44-28. El 26-10 d’aquest segon parcial va ser decisiu en la derrota.

Un Círcol desconegut va intentar recuperar-se a la represa i des de la pressió defensiva a tota la vista va reduir la diferència fins els 7 punts en 5 minuts.

Amb el 40-47, va tornar l’encert local en triples i la diferència es va tornar a ampliar. L’equip havia  de tornar a refer-se mentalment i va seguir treballant, tot i que no es reflectia  al marcador, 60-44.

A l’últim quart, seguia la zona i el Círcol va seguir pressionant per reduir la diferència però sempre per sobre dels 10 punts. Un triple sobre la botzina del Verdú, el millor del partit amb 18 punts, va deixar el marcador final 84-74.

El proper diumenge a les 17.45h, partit a casa contra el Granollers.