El Natzaret perd la fe al final

0
    33
    san j17.JPG

1/2/2016.-   No va tancar el partit quan estava a les seves mans i les locals van creure més en les seves possibilitats. A Segona, la Minguella s’enduu el derbi a les alçades contra el Sant Andreu B.

La primera part va ser molt igualada amb els dos equips tirant de les seves armes: el Safa Claror anotant triples i el Sant Andreu defensant de valent.

En canvi, la segona part va ser de parcials. El Natzaret va seguir encertat en atac i molt intens en defensa, fins i tot va deixar les locals 8 minuts sense anotar.

El parcial de 14-0 li va donar 13 punts d’avantatge que semblaven encaminar el partit. Però a l’últim quart, les tendències van canviar. El Sant Andreu no va tancar el marcador quan el tenia a l’abast i va veure com el Safa Claror li donava la volta al marcador a base de triples.

Un  parcial de 12-2 va fer que el Natzaret perdés la fe en el tram final del partit i es va escapar la victòria. Diumenge a les 19.30h buscaran guanyar a casa contra el Vedruna.

A Segona, la Minguella va guanyar un derbi molt intens a Casagemes contra el Sant Andreu B , ni més ni menys que amb el liderat en joc. Tot i que amb diferències molt curtes, les blaves van anar sempre per davant. Amb un bona col.locació a la pista van superar la pressió del Natzaret.

Rueda, Bonjorn i Miguel van agafar el pes ofensiu local, mentre que del costat visitant Barceló agafava la responsabilitat. Al descans, 9 punts de diferencia per la Minguella.

El Sant Andreu va sortir més intens després de passar per vestidors i va reduir la diferència a 4 punts. El Natzaret va apostar pels canvis defensius constants però el joc seriós de la Minguella feia que les locals es mantinguessin per davant.

Als minuts decisius, els atacs del Sant Andreu van topar amb 4 taps de Pons i 3 rebots de Molina. Els dos referent blaus van entrar en acció i els punts de Rueda i Bonjorn en els minuts calents van fer que la victòria es quedés a Casagemes, amb un Natzaret desencertat.

Les blaves segueixen líders i la setmana que ve descansen. El Sant Andreu confirma que pot competir per contra els millors equips del grup, tot i que l'objectiu de la temporada era la permanència. Seguiran lluitant per estar a dalt dissabte a les 16 a casa en la visita del Salt.

Pel que fa al Llefià, derrota a la pista del Salt, amb més igualtat del que indica el 64-50. Va ser un partit igualat, amb les badalonines per davant durant molts minuts, però en un partit intents llençar 4 tirs lliures en 34 minuts va passar factura.

El Llefià va començar dinàmic i amb un joc alegre i una Cristina Rubio molt encertada. 8-16 al primer quart. El Salt va aprofitar que els àrbitres deixaven jugar per retallar diferències fins el 25-27 del descans.

A la represa, les locals van treure profit d’un joc més dur: mentre les badalonines es carregaven de faltes, les locals van treure profit dels tirs lliures. Amb un Llefià més pendent del criteri arbitral, el rival li va donar la volta al marcador, 41-38.

A l’últim parcial la confiança local i l’acumulació de faltes visitants van desembocar en un seguit de jugades que van deixar el LLefià fora del partit. 3 faltes a favor en tota la segona part i 4 tirs lliures en 34 minuts van deixar l’equip molt molest amb l’àrbitre.

El Salt ho va aprofitar per augmentar la diferència fins el 64-50. Tot i la derrota, bona actuació de l’equip amb Laia Casas i Nei Fuentes com a millors anotadores amb 9 punts.

El Joventut Badalona Femení ha descansat aquesta setmana i dissabte visita Canet. També ha descansat el Badalonès, que diumenge visita el Quart.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 80 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/query.inc on line 1723