El Sant Josep es recupera

0
    22

1/2/2016.- Els groc i liles  es van retrobar amb el bon joc per tornar a guanyar i trencar la ratxa de tres derrotes consecutives. La Minguella dóna símptomes de millora i derrota del Círcol.

En la visita de l’Alpicat, l’equip va estar més agressiu en defensa, es va trobar més còmode i va poder anotar punts fàcils en contraatac.  Al davant, amb més fluïdesa, la pilota va circular més ràpid, donant diferents opcions per anotar.

Conscients de la necessitat de  tornar a guanyar van sortir a per totes i el 14-0 va condicionar el partit amb els parroquials sempre per davant amb còmodes avantatges fins al descans.

A la represa, va seguir el control local, reaccionant quan l'Alpicat va intentar retallar diferències o controlant el partit en tot momeent.

La feina feta durant la setmana es va veure sobre la pista per tornar a guanyar després de tres partits. Els groc i liles van recuperar Àlex Molina, tot i que Carceller i Olivares segueixen lesionats.

El Sant Josep recupera sensacions just abans del partit clau: la visita l’Ubsa, líder per diferència de punts i, per tant, amb la primera plaça en joc. Serà diumenge al pavelló Ricard a les 17.45.

Derrota del Círcol en la visita del Cerdanyola. Els badalonins van començar marcant el  ritme gràcies a la superioritat de Pou sota cistella, però amb el rival a prop, 20-15.

El Cerdanyola va dominar el segon parcial, amb un Círcol que no va poder aturar els 1×1 d’un exteriors més forts físicament i sense poder córrer per anotar fàcil.

Els visitants sí van aprofitar la seva velocitat i els errors locals per controlar el partit i amb un parcial de 16-32 deixar el Círcol pràcticament sense opcions.

A la represa, van intentar  pressionar per reduir el desavantatge. Però el rival seguia encertat, i controlant el rebot,  i la diferència sempre va estar sobre els 10 punts.

A l’inici de l’últim quart, el Círcol ho va intentar de la mà de Gotzens i Callau, però l’encert en atac del Cerdanyola feia impossible els intents.

Tots els intents del Círcol xocaven contra la intensitat i l’encert fins que els visitants van mantenir fins el final. La diferència va pujar fins el 64-83, en un partit  on el Cerdanyola va ser superior en tots els aspectes del joc.

El proper diumenge partit complicat pel Círcol, que visita el Mataró.

La Minguella va donar símptomes de recuperació tot i la derrota a Sant Cugat. Els blaus va sortir amb un cinc atípic però potent per aturar la superioritat del joc interior local.

Controlant el rebot i amb paciència al davant van acabar el primer quart per davant al marcador, 11-19. Al segon quart van seguir dominant però sense tant encert en atac i van cedir la iniciativa tot i que controlant la diferència.

La Minguella va intentar aguantar al tercer període per arribar al final amb opcions, però les alternances defensives del Sant Cugat van fer molt mal: costava anotar mentre el rival trobava l’encert en els triples.

Però els blaus no va abaixar els braços i van seguir lluitant fins que a 3 minuts del final la diferència era de només 4 punts. Un parell d’accions desafortunades i decisions arbitrals discutibles van fer impossible sumar a domicili. Toca continuar en aquesta línia de millora diumenge a Casagemes a les 17.45h en la visita del Sedis.