El Natzaret reacciona a temps

0
    45

28/9/2015.- A 5 minuts del final i perdent de 4, un parcial de 16-6 els va donar la primera victòria. A 2a, derbi per la Minguella i victòria amarga pel Llefià.

El Sant Andreu va portar la iniciativa a la primera part, amb avantatges de 5-7 punts. Les locals van afluixar minuts abans del descans i les visitants es van apropar al marcador. Tot i així, al descans 39-35.

A la represa, el Natzaret va seguir amb el control del partit, però a l’últim quart es va complicar i el Sagrada Família es va posar per davant a 6 minuts del final (51-52).

Les de Josep Maria Jiménez van estar 5 minuts fora del partit. Una desconcentració que va donar 4 punts d’avantatge al rival 53-57.

En un moment delicat, un triple impossible de Sara Cruz des de mitja pista i amb dues jugadores a sobre, va despertar l’equip.

El Natzaret va reaccionar amb un parcial de 16-6, que tornava a posar les coses a joc i tornava el control del partit a les locals als moments decisius.

La intensitat defensiva i l’encert als tirs lliures van aguantar l’equip als moments complicats i van servir per sumar la primera victòria de la temporada.

Yaiza Reche va ser la màxima anotadora de l’equip amb 16 punts. El proper dissabte a les 19.15h primer desplaçament a la pista del Vedruna.

A segona, derbi per la Minguella

La temporada a Segona va començar amb un derbi Natzaret B – Minguella a Ausiàs March, que van guanyar les visitants per només un punt.

Pel Sant Andreu era el primer partit a Segona després de l’ascens de la temporada passada. La Minguella, amb moltes cares noves, arribava a l’estrena de lliga encara en construcció.

La igualat va marcar el primer quart amb  diferències mínimes al marcador. Però una estirada local al final de la primera part va fer que el Natzaret marxés al descans amb 8 punts d’avantatge. A la represa, el Sant Andreu seguia controlant el partit i la diferència va arribar als 12 punts a 3 minuts per acabar el tercer quart.

Però amb el màxim desavantatge, la Minguella va reaccionar i a partir de la defensa li va donar la volta al marcador. A més de la feina al darrera, va ser clau el paper d’Alexandra Rueda, amb 19 dels últims 24 punts de les blaves. La se va exhibició i la bona defensa de l’equip van deixar el marcador final en un ajustat 56-57.

La Minguella descansa el proper cap de setmana i el Natzaret intentarà seguir la mateixa bona línia de l’estrena a la pista del Salt, dissabte a les 17.45, en el primer desplaçament de la temporada.

El Llefià es va estrenar amb una victòria important contra el Llefià però perd Débora Valls amb una lesió als lligaments del genoll.

Les de Badalona arribaven al debut amb 4 cares noves i una pretemporada complicada amb moltes lesions. El partit va començar molt igualat, amb les defenses de protagonistes davant uns atacs amb molts errors propis de l’inici de temporada. Al primer quart 12-13.

Al segon quart, el Llefià li va donar la volta al marcador i es va posar per davant al marcador, una avantatge que mantenir fins el final. A la represa, les locals van saber atacar la zona de les visitants amb encert i paciència. El 37-28 sembla determinant en un partit amb molt pocs punts.

L’avantatge va ser clau en un últim quart molt dolent, amb un arbitratge que permetia tot tipus de contactes i que pràcticament no va xiular res. El parcial de 5-4 deixa clar el que va donar de sí l’últim parcial. Al final 42-32 i victòria important per començar davant un rival més físic i experimentat. Bon debut de les 4 cares noves i de la júnior Judith Vinyals, liderant l’equip als minuts clau.

Tot i les baixes que arrossega, el proper dissabte a les 16h, el Llefià buscarà la primera victòria a domicili a la pista del Calella.

El Badalonès es va estrenar amb una derrota contundent a domicili, a la pista del Bencriada. Les jugadores estrenaven categoria després de l’ascens de la temporada passada i el partit va ser de presa de contacte i d’adaptació.

Els locals van anar tot el partit per davant al marcador, però amb el Badalonès dins el partit i plantant cara. Tot i així el desavantatge per sobre dels 10 punts va fer impossible a l’equip optar a la victòria i a l´últim quart la diferència va anar augmentant fins el 90-61 final.

Alba va ser una de les jugadores més destacades. El proper diumenge, estrena a casa a les 17.30h davant el Quart.

El Joventut Badalona Femení ha descansat en aquesta primera jornada i debutarà a casa dissabte a les 19.15 contra el Canet.