El Natzaret s’enganxa al tren de la permanència (70 a 65)

0
    25
    x publicar.JPG

12/03/2013
    Els de Vidal Sabaté va vèncer a un rival directe tot i que no van poder endur-se l'average

El Natzaret, que ha estat gairebé tota la temporada en zona de play off de promoció, va sumar un triomf vital contra El Masnou per mantenir vives les opcions de permanència.
    Els de Vidal Sabaté van tornar a ser l'equip que du la iniciativa al pavelló dels Països Catalans,i tret d'un parcial al tercer quart, van dominar tot el partit.

Els del Baix Maresme van arribar a Badalona sense Corella ni Marcos Morales, que estava sancionat.
    Tot i això van mantenir l'essència de l'equip, que sempre lluita fins el final.

Després d'un primer quart igualat (18 a 17) en que el Mansou va córrer molt bé al contraatac i Valls va anotar dos triples, el Natzaret també va respondre des del 6,75 gràcies a l'encert de Monton (26 a 22).

Llavors el partit es va travar amb moltes faltes de dos equips que pressionaven, i el Natzaret en va sortir més ben parat amb cistelles de Pulido i Jérez quan gairebé esgotaven els atacs (35 a 26).

A la represa, el Natzaret va arribar a posar-se 12 amunt (46 a 34), però els va mancar l'encert per rematar el partit i El Masnou ho va aprofitar amb una defensa més intensa en la primera línia i robant pilotes per anotar fàcilment al contraatac.
    El Parcial va arribar a ser de 0 a 14 i va deixar de nou el partit ajustat a falta de 10 minuts (51 a 52).

Els nervis van impedir que cap dels dos equips anotessin en els dos primers minuts de quart, i llavors el Natzaret va fer un petit parcial per agafar l'avantatge que ja no va deixar anar (59 a 52).

Carles Gomez va mantenir les opcions vives des de la zona i jugant amb 3 petits, Albert Riera va anotar 2 triples que tornaven a estrènyer el marcador. Bueno va tenir 2 tirs lliures a falta de mig minut segons però només en va convertir un i el Natzaret va assegurar el partit des del tir lliure i gràcies al rebot ofensiu.