0
    26
    sampep.JPG

12/03/2013
    Sense Dario i amb Xavi Gonzàlez sortint d'una lesió, el Sant Josep no va trobar respostes contra la millor defensa de la lliga

El Sant Josep no va poder competir contra el Salt, la millor defensa de la lliga, i es va quedar en només 43 punts.
    Els parroquials van acusar molts mals percentatges en el tir i la baixa del seu referent exterior per lesió, Dario Naharro, que venia de fer bons partits.

El 5 a 12 inicial va ser un miratge, i després d'un temps mort obligat, els gironins van esclafar al Sant Josep.
    En aquell quart ja no van fer més punts (18 a 12), i en el següent només en van fer 9 (37 a 21).

A la represa no hi va haver reacció i el Sant Josep no hi va poder fer res. Diego va estar molt bé en defensa sobre Torrent, el màxim anotador de la categoria, que tot i fer 18 punts no va tenir bons percentatges, però l'equip va seguir sense trobar respostes al davant i va arribar al minut 30 amb només 26 punts, (58 a 26).

A més, els àrbitres van xiular dues tècniques a la banqueta del Sant Josep, i Oscar de Paula va acabar expulsat.

En el darrer quart el Salt es va destensar i va permetre que el Sant Josep arribés als 43.