El Natzaret surt viu de l’infern de Casagemas (55 a 57)

0
    25
    x publicar.JPG

21/01/2014
    La Minguella va ser el 1r equip que va estar a punt de derrotar el Natzaret a la lliga

El Natzaret es va acabar enduent el derbi badaloní de la 2a catalana femenina i continua líder després de vèncer a la Minguella per 55 a 57

Les de Xavi Duatis, que no havien jugat cap final igualat, van haver de patir de valent per superar la Minguella, que va estar molt concentrada durant els 40 minuts i va notar l'empenta del seu públic que tenia moltes ganes de fer caure al líder.

Així, amb una defensa zonal amb molt de contacte, la Minguella sempre es va mantenir en el partit i fins i tot va anar per davant durant alguns minuts
    A la mitja part, les blaves guanyaven d'un i al final del 3r quart perdien de 7 però estaven dins del partit.

De fet, un nou parcial de la Minguella, que va aconseguir que el Natzaret no corregués, va permetre arribar a un final igualat. Les locals havien pogut completar la remuntada des del tir lliure, però a l'hora de la veritat, van fallar els 4 últims que podrien haver canviat el signe del partit.

Amb aquest triomf, el Natzaret manté la seva imbatibilitat i mirarà de fer una 1a volta perfecte guanyant a casa el dissabte a les 19h al Cerdanyola B

La Minguella per la seva banda, intentarà aprofitar que juga contra el Castellar, el cuer del grup que encarà no ha sumat cap triomf, per guanyar i donar minuts a les jugadores que tornen de les lesions.