La U.D Àguila segueix a la deriva

0
    26

El conjunt badaloní no va aconseguir suma la seva primera victòria del curs davant d'un rival molt eficaç de cara a porteria.

La U.D. Àguila va sumar una nova derrota a casa contra La Llantia, que va endur-se el matx per un clar 4-6.

Els locals van sortir amb la mateixa intensitat que cada setmana, però un altre cop es van veure superats desde l'inici, quan al minut 9 Aitor Moreno avançava als visitants al marcador. Tot i aquest revés, els locals van seguir insistint i van trobar la seva recompensa al minut 18, per mitjà d'un bon xut que va acabar en gol de Daniel Rubio. El partit tenia un ritme trepidant, no es veia un futbol de primera però si un futbol amb molt de ritme i altes dosis d'intensitat. Una bona jugada iniciada per Javier Molina al minut 21 va permetre als visitants avançar-se al marcador amb el gol de Jorge Risquez, que va trobar immediata resposta per part de Jordi Pérez al minut 25, que igualava el partit. El partit estava molt equilibrat, i qualsevol embranzida d'un conjunt trobava resposta del seu rival. Semblava que els locals serien capaços de competir el partit i fins i tot, sumar els 3 primers punts.

Però només va ser un miratge, en 2 minuts els visitants van marcar 2 gols, el primer al minut 44 de penal transformat per Aitor Moreno, i al minut 45 Jorge Risquez un altre cop enviava la pilota al fons de la xarxa.

A la represa de la segona part els papers no va canviar gens; al minut 65 Carlos Gonzàlez ampliava la diferència pels visitants anotant el cinquè gol dels visitants. Els locals, que no van llençar la tovallola en cap moment, van aconseguir escurçar diferències amb un gol de Adriàn Puentes, però van tornar-se a trobar amb la ràpida reacció dels visitants, que per mitjà de Carlos Gonzàlez aconseguien el seu 6è gol. El partit el va tancar la U.D. Àguila amb un penal transformat per Adriàn Puentes al minut 90.