El Neus colpeja més fort en un partit de parcials (68 a 82)

0
    30
    neus.JPG
    21/01/2014
    Els blaus van etzibar un 0 a 14 al 2n quart i un 0 a 11 al 3r que van acabar sent definitius

El Bàsquet Neus va aconseguir una important victòria a la complicada pista del Lliçà d'Amunt i referenda així el seu bon estat de forma.
    En un partit en que els dos equips es van etzibar importants parcials, els del Neus van ser molt més dolorosos pels del Vallès i van acabar sent definitius per aconseguir el 7è triomf de la temporada.

El primer parcial dels col·legials, un 0 a 8, va permetre als de Mauro Valenciano agafar el 1r avantatge en el marcador (8 a 14).
    Els locals es van refer, també amb un parcial de 7 a 0, per tancar el quart 15 a 14

Llavors va arribar el gran moment del Neus. Després de la cistella inicial del Lliçà d'Amunt, els blaus van ser capaços de fer un 0 a 14 en els següents 5 minuts amb protagonisme de Pellitero, que va anotar 7 dels 14 punts (17 a 28). Els del Vallès però, van poder aturar el cop per marxar al descans amb una diferència remuntable (28 a 34).

A la represa, tot i el 6 a 2 d'inici, el Neus va tornar a colpejar fort amb un 0 a 11 que deixava el partit força coll avall (30 a 51). El Lliçà responia des d'una defensa zonal i amb encert exterior (41 a 51), però un triple de Plaza abans d'acabar el quart aturava el cop (46 a 58).

El propi Plaza va ser l'autor d'un nou triple a l'inici de l'últim quart, que recuperava els 17 punts de diferència, i el Neus va poder jugar els últims minuts a plaer.

Pellitero (18 punts) va ser el màxim anotador seguit de Gutiérrez (15) i Vera (11).

El proper partit dels blaus serà dissabte a les 19h a La Plana contra el Badalonès.