El Sant Josep s’agrada contra el Grup Barna B (86 a 41)

  0
  46
  j15.JPG
  21/01/2014
  Els de Víctor Cruz va ser superiors des de l'inici i a la mitja part ja guanyaven 48 a 19

  El Sant Josep va ser el protagonista de la pallissa de la jornada al bàsquet comarcal. Els de Víctor Cruz es van agradar contra el Grup Barna B, al que van vèncer per un contundent 86 a 41. 

  Es donava el cas que s'enfrontaven la millor defensa local (58 punts rebuts per partit) i el millor atac local (78) contra el pitjor atac visitant (59 punts per partit). I el matx, va ser una exageració d'aquestes xifres.

  Ja des de l'inici, la bona sortida en defensa de Sant Josep va facilitar les coses. Al descans, el marcador reflectia un inapel·lable 48 a 19, gràcies a les transicions ràpides després de controlar el rebot defensiu.

  A la 2a part, els tirs lliures van permetre als barcelonins anotar una mica més, mentre que el Sant Josep no va córrer tant per fer un joc estàtic amb molta circulació de pilota i en la que tots els jugadors van ser protagonistes.

  Amb aquest triomf, els parroquials es mantenen 4rts a un partit dels líders. La propera setmana, el Sant Josep tornarà a jugar a casa per encetar la 2a volta contra l'Horta. El partit serà dissabte a les 20:45.