El Neus es torna a fer fort a La Colina (93 a 86)

0
    35
    neus.JPG

11/03/2014
    Els col·legials van derrotar al Palamós amb una nova exhibició de Sergio Vera: 33 punts i 6 rebots

El Bàsquet Neus va fer valer el factor pista per sumar el 2n triomf seguit contra un rival de la zona alta.
    Els de Mauro Valenciano van derrotar al Palamós per 93 a 86 i tenen el Lliçà d'Amunt, l'equip que marca a hores d'ara la salvació matemàtica, a un sol partit.

Els col·legials van anar  per darrere en el marcador durant molts minuts, però van creure en la victòria en tot moment i van acabar segellant el triomf des del tir lliure

David Santin va liderar la bona sortida dels blaus (7 a 0), però poc a poc les forces es van igualar i el Palamós va tancar el 1r període només 2 punts per darrere (23 a 21).
    Al 2n quart, els visitants van ajustar la defensa i només Vera i Plaza veien la cistella amb facilitat per dur el partit igualat fins que un 0 a 5 a l'últim minut feia créixer la renda dels de la Costa Brava abans del pas pels vestidors (38 a 45).

A la represa, el Neus es va col·lapsar en atac i no va poder anotar en els 5 primers minuts de joc. El Palamós ho va aprofitar per ampliar l'avantatge fins el 39 a 54, però de nou de la mà de Vera i Plaza els locals es van mantenir vius (51 a 61), i un bon final de període amb un 10 a 0 culminat per Marcos Gutiérrez tornava a posar el Neus per davant (67 a 66).

Els gironins es van refer (69 a 73), però mica a mica van acusar el cansament, i amb un Sergio Vera espectacular (33 punts i 6 rebots), escortat per Santin, van capgirar el marcador i van certificar el triomf des del tir lliure.

El proper partit del Neus serà dissabte a les 19:45 a la pista del Figueres, el cuer de la competició que només ha guanyat un partit.