El Neus estrena l’any amb una victòria contra un rival directe (70 a 62)

33
    neus.JPG

14/01/2014
    Els col·legials van poder amb La Garrotxa després d'una molt bona 2a part

El Bàsquet Neus va estrenar el 2014 amb un important triomf contra La Garrotxa, un rival directe per evitar el descens.
    Els col·legials van fer un partit molt complet i segur defensivament, i van esperar els millors minuts dels seus jugadors per acabar de tancar-lo.

Després d'un primer quart d'imprecisions (16 a 16), Els visitants es van avançar aprofitant-se del seu poder en el rebot ofensiu (19 a 26). La reacció blava va ser immediata, i amb un 5 a 0 d'inici, el matx va quedar igualat (28 a 32 min 20).

A la represa es van veure els millors minuts del Neus. Les primeres cistelles de Plaza van anar acompanyades d'un triple d'Hernandez i de la feina de Pellitero, que va acabar sent decisiu.
    Així, tot i que els gironins ho van provar amb una zona, 3 cistelles de l'interior col·legial van permetre disposar d'avantatge abans dels últims 10 minuts (53 a 48).

A l'últim quart, la bona sortida de La Garrotxa va permetre capgirar el marcador durant un instant (53 a 54) però un triple de Marcos Gutierrez va tornar a posar les coses al seu lloc, i amb 4 punts de Vera i una nova cistella de Pellitero, el Neus va agafar aire. Un últim triple de Ciudad a un minut per acabar el partit (65 a 56) va acabar d'amarrar el triomf a casa.

Ara el Neus mirarà de certificar el seu bon moment el dissabte a les 18h a la pista del Lliçà d'Amunt.