El cantautor Cesk Freixas presenta el seu primer llibre a Badalona

  0
  60
  cesk-freixas.jpg

  15/01/2014 – Un dia abans del primer concert, el Musica't 2014 ofereix aquesta activitat, dins el programa del festival; el músic parlarà del seu 'Paraules per a Gaeta'.

  Un dia abans del primer concert, el Musica’t ens oferix un tast artístic amb la presentació de Paraules per a Gaeta, activitat inclosa dins el festival i paral·lela als espectacles musicals.

   

  Es tracta del primer llibre del cantautor Cesk Freixas, que ens parla, en forma de prosa poètica i relats curts, del país, els canvis socials i l’univers emocional. En total, cent cinquanta textos que volen fer extensiva als lectors la mirada de l’autor, recollida al llarg dels seus deu anys d’experiència professional com a treballador cultural.

   

  A Paraules per a Gaeta hi podrem trobar “anècdotes relacionades amb la geografia i la població de diferents pobles dels Països Catalans, experiències de lluita que es duen o s’han dut a terme arreu del territori, i narracions més properes a la poesia”, on s’hi fan fotografies personals i transparents de situacions vinculades a la vessant més sentimental de la nostra espècie. La presentació, aquest dimecres, a partir de les 20h, a la llibreria Saltamartí.