El Neus guanya abans del Play Out contra el Corbera (80 a 71)

0
    39

14/05/2014
    Els col·legials es van imposar al Lliçà d'Amunt i encaren amb bones sensacions la promoció de permanència

El Neus va guanyar a la darrera jornada de la lliga regular contra el Lliçà d'Amunt i s'ha assegurat la 11a plaça que farà que competeixi amb el factor pista a favor contra el Corbera

Els 2 equips només jugaven quedar una posició amunt o avall i per tant que els toqués un rival diferent, però tot i això van sortir a competir al màxim per arribar amb les millors sensacions possibles a l'eliminatòria per la permanència.

L'inici visitant va sorprendre els locals, que ràpidament es van veure per darrere en el marcador (3 a 11). Mentre els vallesans estaven molt endollats, el Neus només havia pogut anotar amb un 2+1 de Sergio Vera. Poc a poc però, els col·legials es van anar entonant, i amb 2 triples de Marcos Gutiérrez el Neus va ser capaç d'eixugar la diferència abans d'acabar el 1r quart (25 a 24).

Al 2n període, de nou els visitants van colpejar primer (31 a 35), però els blaus van respondre amb un 10 a 0 que que acabava sent neutralitzat per arribar al descans 44 a 46.

A la tornada dels vestidors, els de Mauro Valenciano van sortir millor i van etzibar un 8 a 0 de sortida. El Lliçà d'Amunt no va ser capaç d'anotar fins al minut 5 de quart i el Neus ho va aprofitar per encarar els últims 10 minuts amb garanties (62 a 54).

A l'inici de l'últim període, els colomencs van arribar a gaudir d'una renda de 14 punts (70 a 56), i Mauro Valenciano va aprofitar per fer entrar a Chus Azor, que tornava a les pistes després de lesionar-se el passat setembre. Els vallesans van intentar acostar-se, però el Neus es va mostrar molt sòlid i mai va perdre la renda.

Ara els blaus disputaran un Play Out contra el Corbera. El primer partit serà dissabte a les 21h a La Colina.