El Badalonès envia el Tiana a la 2a Catalana (87 a 96)

0
    27
    12.JPG

14/05/2014
    Els del Baix Maresme ho tenien a la seva mà per salvar-se però no van poder ser constants en defensa

El Badalonès va tallar la sèrie de 7 derrotes seguides en vèncer al Tiana, que necessitava la victòria per evitar el descens directe.

Tenint en compte les desfetes del Cabrera i el Ripoll, un triomf dels del Baix Maresme els hagués permès fer la promoció, però es van trobar amb uns Dimonis molt encertats.

El 1r quart va ser un bonic intercanvi de cops. Mentre que Raventós duia la batuta local amb penetracions i encert des del tir lliure, Màlaga feia mal a l'altre cèrcol amb accions prop de la pintura (23 a 25).

Al 2n quart el Tiana va seguir molt fi des de l'exterior, però Usatorre agafava el relleu de Màlaga i el partit seguia molt igualat. Quan els de Ramon Pla van deixar d'afinar, les bones accions d'Usatorre i Oña van permetre al Badalonès obrir un forat (34 a 47), que el Tiana va intentar tapar abans del descans (41 a 49).

A la represa, Usatorre va continuar amb la seva exhibició amb l'ajuda de Suñé, que va irrompre al partit amb 7 punts seguits. El Tiana però, no volia llençar encara la tovallola, i des del tir lliure i amb la feina de Lorente després de rebot ofensiu, mirava d'enganxar-se de nou (71 a 74).

A l'últim quart, Tubert va anotar 6 punts seguits que trobaven la rèplica amb les accions de Rovira (80 a 83). Llavors el Tiana ho va provar amb una defensa zonal, però l'aposta no va sortir bé, i el Badalonès va anotar amb facilitat per tancar el partit 87 a 96.

D'aquesta manera els Dimonis acaben la temporada a la 7a posició mentre que el Tiana perd la categoria i molts jugadors deixaran l'entitat