La Garrotxa condemna una mica més al Tiana (63 a 69)

0
    31
    j13.JPG

30/04/2014
    Els de Ramon Pla guanyaven de 5 a falta de 6 minuts però se'ls va acabar la benzina i no van poder aprofitar les ensopegades del Ripoll i el Cabrera

El Tiana va deixar escapar l'oportunitat més clara de sortir de la zona de descens directe i passar la pressió als seus rivals.

Tot i les derrotes del Cabrera i el Ripoll, els del Baix Maresme no ho van saber aprofitar a casa contra La Garrotxa, en un partit que guanyaven de 5 a falta de 6 minuts.

Abans, els visitants havien dominar la 1a part gràcies als mals minuts del Tiana al 2n quart. Després d'un 1r període igualat, la falta d'intensitat i d'encert dels de Ramon Pla els va fer anar 13 avall als vestidors.

A la represa, amb una defensa zonal, el Tiana va trobar el 5 ideal per apropar-se en el marcador i capgirar la diferència a l'últim quart. Quan tot anava de cara, i Rovira i Seriol estaven endollats, Ferran Raventós va cometre la 4a falta, va marxar a la banqueta i el 5 ideal es va trencar. La Garrotxa ho va aprofitar, i amb molt d'encert exterior va endur-se el partit.

Amb una jornada menys, i en queden 2, el Tiana segueix amb l'objectiu de recuperar-li un partit o bé al Cabrera o bé al Ripoll. El proper compromís dels de negre serà diumenge a les 18:45 a la pista del Lliçà d'Amunt.