El (no) projecte esportiu del CF Badalona

  0
  78

  Dimarts 7 de juny i la preocupació entre els aficionats del CF Badalona s’ha convertit en la rutina de cada estiu. Qui serà l’entrenador? Quin serà el projecte esportiu del Club? Abonaments? El silenci és la quotidianitat escapulada.

  Després del descens badaloní a Tercera RFEF, es desconeix l’estructura esportiva del primer equip. Justo Alarcón va presentar la seva dimissió fa un parell de setmanes, però aquesta no ha estat acceptada o denegada, és a dir, es desconeix si el Badalona tindria director esportiu o no, però Alarcón segueix vinculat a l’entitat i gestiona aquesta tasca.

  Abans de finalitzar la temporada, el president badaloní Miguel Ángel Sánchez també va assegurar que no hi hauria cap decisió sobre el futur esportiu a Tercera Divisió fins que el Juvenil A finalitzes la temporada. L’equip dirigit per Santi Álvarez va concloure la temporada fa 11 dies i el silenci regna públicament a l’Estadi.

  Els socis i sòcies del Badalona també desconeixen la data de l’Assemblea General per exposar el projecte esportiu i la conclusió del procés de conversió en Societat Anònima Esportiva de l’entitat.

  Tot i el canvi de categoria, la Junta Directiva i Direcció Esportiva ja tenia a taula els dos escenaris que es podien preveure: iniciar un projecte esportiu amb la permanència a Segona RFEF o obrir l’arxiu de Tercera RFEF si no s’aconseguia mantenir la categoria.

  De moment, Pol Ballesteros ha tornat al Nàstic, Jaume Pascual s’ha incorporat al Terrassa i Bilal ha tancat la seva cessió al Borja. Al capítol de baixes, Ferran Brugué, Jairo Cárcaba, Toni Larrosa, Joel Toledo i Valentín Merchan tampoc continuaran i Dorronsoro es va acomiadar amb una carta fa una setmana. Pitu i Carri tampoc es troben entre els jugadors que renovaran.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí