El nou Govern municipal de Badalona té quatre tinences d’alcaldia

  0
  101
  Part de l'oposició planteja l'opció de moció de censura a Albiol

  Al capdavant de les quatres tinencies d’Alcaldia hi haurà: Juan Fernández Benítez, Cristina Agüera Gago, Daniel Gracia Álvarez i Rosa del Amo Hernández. 

   

  El Govern municipal de Badalona ha donat a conèixer aquest dilluns 19 de juny la nova estructura organitzativa del consistori. L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha assegurat que en 48 hores ha volgut presentar la nova organització “perquè Badalona no pot perdre ni un minut”.

  “Es redueix l’estructura, passant de 6 a 4 tinences d’Alcaldia, i comptem amb un Govern integrat per persones que tenen experiència professional en el sector privat i d’altres en l’administració pública”, ha afegit.

   

  ESTRUCTURA NOU GOVERN MUNICIPAL:

  Alcaldia: Gabinet d’Alcaldia, Protocol i Relacions Institucionals i Grans Projectes i Inversions de Ciutat.

   

  Primer tinent d’Alcaldia: Juan Fernández Benítezregidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Esports i Seguretat.

   

  Juan Fernández Benítez: Àrea d’Hisenda i Finances, Recursos Interns i Esports. Al capdavant d’Intervenció, Tresoreria, Patrimoni, Oficina Pressupostària, Obres, Projectes i Manteniment d’Equipaments Educatius i Esportius i Esports.

   

  Eva Guillén Rodríguez: Àrea de Recursos Humans. Al capdavant de Planificació, RRHH i Pla d’Igualtat Intern en l’Administració.

   

  Juan José Portillo López: Àrea de Coordinació Territorial i regidor adjunt a Esports. Al capdavant de Coordinació Territorial, Oficines Municipals de Districtes (OMD), Centres Cívics i adjunt a Esports.

   

  Vanesa González Cejudo: Àrea d’Educació. Al capdavant d’Educació.

   

  Odalys Sánchez Martínez: Àrea de Joventut, Convivència i Mediació. Al capdavant de Joventut, Convivència, Mediació, Cooperació i Migracions.

   

  Juan Manuel Ruiz García: Àrea de Seguretat. Al capdavant de Seguretat, Cos de la Guàrdia Urbana i Protecció Civil.

   

  Segona tinenta d’Alcaldia: Cristina Agüera Gago, regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern.

   

  Cristina Agüera Gago: Àrea de Promoció Econòmica, Turisme i Projecció de Ciutat, Treball, Govern i TIC. Al capdavant de Promoció Econòmica, Turisme i Projecció de Ciutat, Actes de Ciutat, Treball (IMPO), Universitats, Informàtica i TIC, Secretaria General i Assessoria Jurídica, Modernització de l’Administració i Servei d’Atenció al Ciutadà.

   

  Vanesa González Cejudo: Àrea de Cultura. Al capdavant de Cultura.

  Eva Guillén Rodríguez: Àrea de Contractació de Serveis. Al capdavant de Contractació de Subministraments i Serveis.

   

  Rosa Bertran Bartomeu: Àrea de Comerç, Mercats i Consum. Al capdavant de Comerç i Consum, Mercats Municipals, Cementiris i Marxants.

   

  Florencia Badia Aviño: Àrea de Gent Gran, Feminisme i Lgtbiq+ i Diversitat Funcional. Al capdavant de Gent Gran, Feminisme i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional.

   

  Sheila Martínez Barrachina: Adjunta l’Àrea de Gent Gran, Feminisme i Lgtbiq+ i Diversitat Funcional.

   

  Sonia Egea Pérez: Àrea de Transparència. Al capdavant de Transparència i Administració Electrònica

   

  Tercer tinent d’Alcaldia: Daniel Gracia Álvarez, regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat.

   

  Daniel Gracia Álvarez: Àrea d’Urbanisme i Transformació de Ciutat. Al capdavant d’Ordenació del Territori, Plànol de Ciutat, Planejament Urbanístic, Projectes i Control d’Obres, Llicències d’Obres i Activitats, Disciplina, Polítiques d’Habitatge i Contractació d’Obres.

   

  David Mejía Ayra: Àrea de Via Pública i Mobilitat. Al capdavant de Manteniment d’Espais Públics, Neteja de la Ciutat i d’Edificis Municipals, Mobilitat i Vialitat.

  Sonia Egea Pérez: Àrea de Medi Ambient i Benestar Animal. Al capdavant de Medi Ambient, Verd Urbà, Educació Ambiental, Ecologia Urbana, Energia i Canvi Climàtic, Parcs i Benestar Animal.

   

  Daniel Aguilera Mangas: Àrea de Polítiques contra l’Ocupació Il·legal.

   

  4a tinenta d’Alcaldia: Rosa del Amo Hernández, regidora de l’Àmbit de Comunicació, Fons Europeus i Protecció a les Persones.

   

  Rosa del Amo Hernández: Àrea de Comunicació, Fons Europeus i Salut Pública. Al capdavant de Comunicació i Imatge, Estadística i Població, Fons Europeus i Salut Pública.

   

  María Carmen Expósito Lozano: Àrea de Serveis Socials i Entitats Regionals. Al capdavant de la Direcció Estratègica de Serveis Socials i competència sobre entitats regionals.

   

  Odalys Sánchez MartínezÀrea de Participació. Al capdavant de Participació – Entitats Veïnals.

   

  Pel que fa a les Regidories de Districte, les delegacions queden de la següent forma:

   

  Districte 1:                 Rosa Bertran Bartomeu

  Districte 2:                 David Silva Hortet

  Districte 3:                 David Silva Hortet

  Districte 4:                 Daniel Aguilera Mangas

  Districte 5:                 Florencia Badia Aviño

  Districte 6:                 Juan José Portillo López

   

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí