El nou institut de Canyadó s’encabirà provisionalment a l’escola de Ca l’Arnús

  0
  36
  IMG_0445.JPG

  20/03/2017 – Ensenyament afirma que no hi haurà barracons, sinó que els primers grups estaran al nou edifici escolar que la comunitat va estrenar a l'àmbit de Ca l'Arnús.

  A les portes de l'època de preinscripció escolar, la comunitat del Lola Anglada ha sabut que, de moment, el nou institut que començarà a funcionar administrativament el proper curs no tindrà instal·lació física. Ni tan sols barracons. Aquesta, la dels mòduls, era la possibilitat més probable, tenint en compte que, a pocs mesos vista, un nou edifici o remodelar l'antic Lola Anglada era impossible.

   

  En aquest sentit, des de la Generalitat indiquen que els primers alumnes del nou centre, dues línies de 1r d'ESO, ocuparan espais de la nova escola, al parc de Ca l'Arnús. Una notícia que no convenç pas la Plataforma Institut Lola Anglada, que integrat associacions veïnals i educatives, ja que suposarà que l'escola perdi aules com les de plàstica o música.

   

  Des del govern entenen que la notícia no agradi a les famílies i asseguren que faran tota la pressió possible amb les reunions amb Ensenyament perquè es garanteixi que aquest sigui només una mesura provisional.

   

  ESO i Batxillerat

   

  Tot i que inicialment estava previst un centre amb tres línies de secundària, des de la PILA expliquen que s'afegiran dos grups de batxillerat, tal i com es reclamava des del moviment educatiu i veïnal. Aquest dimarts a la tarda se celebrarà una sessió informativa on s'explicaran les línies pedagògiques del projecte per part de la direcció del nou centre, sota el nom d'Institut Ca l'Arnús.