El parc de Lloreda acull la 1a Mostra d’Entitats ‘Tots junts fem salut’

  0
  Mostra Entitats Lloreda.JPG

  13/06/2014 – Serà aquest dissabte, 14 de juny de 10 a 14.30h, i participaran entitats d’àmbit saludable del Districte 2.

  Aquest dissabte, 14 de juny de 10 a 14.30 hores, es celebrarà al parc de Lloreda, la primera Mostra d’Entitats sota el lema ‘Tots junts fem salut’ que comptarà amb entitats dels barris de Nova Lloreda, Sistrells, Lloreda, Montigalà i la Pau.

   

  Durant la jornada es faran un conjunt d’activitats per difondre hàbits saludables com ioga, gimnàstica suau, tai-txi, jocs de destresa, balls, tallers didàctics de promoció prevenció de la salut, i també es farà una exposició dels materials informatius didàctics representatius de les entitats i serveis participants. La mostra s’emmarca dins de la Comissió d’Activitats Comunitàries del Districte 2 i està coordinadora de forma conjunta per Badalona Serveis Assitencials, en concret l’Àrea Bàsica de Salut de Nova Lloreda, i el Pla de Desenvolupament Comunitari de la zona de l’Àrea de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona. A més, l’activitat és fruit del treball conjunt i la implicació de diverses entitats de salut de la nostra ciutat.

   

  L’objectiu del qual és difondre hàbits saludables i donar visibilitat als actius de salut del territori, a més de potenciar la participació activa de la ciutadania, mobilització social davant les intervencions de promoció de salut i fomentar el treball en xarxa als barris del Districte 2.