El Passadís d’Art de El Carme acull una exposició fotogràfica d’alumnes de la Pau Gargallo

  0
  Portratis.jpg

  11/12/2012 –

  El Passadís d'Art del Centre Sociosanitari El Carme de Badalona acull des d’ahir, dilluns 10 de desembre, l’exposició Portraits, integrada per fotografies dels alumnes del segon Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo. La mostra es podrà visitar fins al mes d'abril de 2013. 

  Portraits es basa en el retrat i les seves possibilitats expressives i creatives. Ens mostra els resultats de l'experimentació dels alumnes, aplicant les tècniques d’ il·luminació apresses durant el curs, tant a l'estudi com a exteriors. La joventut, la bellessa, les tribus urbanes, la dansa, el moviment, els veïns, les races, els nens que volen ser grans i els grans que volen ser nens, vestits fets de material reciclat, les estacions de l' any, l'artista al seu lloc són algunes de les propostes fotogràfiques d'aquesta exposició.

  Aquesta mostra s'emmarca en el conveni de col·laboració engegat l'any 2006 entre Badalona Serveis Assistencials (BSA) i l'escola Pau Gargallo. Aquest estableix, entre d'altres iniciatives, que la zona d'exposicions del sociosanitari El Carme -el Passadís d'Art- aculli treballs d'alumnes i exalumnes de l'escola d'art badalonina. Espais somiats és la catorzena mostra nascuda en el marc d'aquest projecte de col·laboració.

  El Centre Sociosanitari El Carme, gestionat per BSA, es troba situat al número 60 del camí de Sant Jeroni de la Murtra. El Passadís d’Art es pot visitar tots els dies de 8 a 20 hores.