Guillem Vives torna a entrenar amb el primer equip

  0
  29
  VivesGuillem.JPG

  11/12/2012

  El jugador del filial torna al primer equip per reforçar els entrenaments i seguir amb la seva progressió

  El base del filial, Guillem Vives, ja torna a entrenar amb el primer equip de la Penya després de la lesió a l'espatlla que el va tenir apartat 2 mesos de les pistes.

  Vives, que té fitxa del vinculat, ja ha jugat 3 partits amb el Prat que han acabat amb 3 victòries de l'equip, en els que ha promitjat 9 punts de valoració en 23 minuts de joc.

  Ara, torna als entrenaments de l'equip ACB i a fer sessions de tècnica individual amb Jordi Martí  per  recuperar sensacions. Després de l'entrenament, el base barceloní ha atès els mitjans del club.

   

  Et sorprèn la bona ratxa que està tenint el CB Prat Joventut als últims partits?

  "No em sorprèn. En els entrenaments estàvem fent molt bona feina però a la pista faltava una mica de connexió. Ara ho estem aconseguint i els resultats estan arribant a poc a poc. "

   

  Creus que la tornada a l'equip de jugadors com tu, Ferran Bassas o l’Àlex Barrera ha estat el detonant perquè l'equip tingui aquesta dinàmica guanyadora?

  "Sí, és un detonant, però també és un incentiu per als companys. Ara que estem tots ens veiem més forts. Aquest any no és el mateix que el de l'any passat, però hem conjuntat un equip competitiu, jove i amb ganes de continuar aprenent i sumar victòries. "

   

  Com et trobes alternant el CB Prat Joventut i els entrenaments amb el primer equip del FIATC Joventut?

  "És el primer any que tinc aquesta vinculació amb el primer equip, m'estic adaptant a la situació i estic molt content, amb ganes. El problema és l'organització, però cal aprofitar el temps lliure. Tens menys hores que els teus companys, cal aprofitar al màxim."

   

  Com estàs veient la competició fins ara?

  "El calendari és curt, són 20 partits i només ens en queda un per poder acabar la primera volta. Hi ha equips de molt nivell, com els vinculats. L'Àvila és l'equip del Fuenlabrada i el Clíniques Rincón el de l'Unicaja. Estem en una dinàmica positiva i el proper partit és a casa davant els andalusos. Volem demostrar que podem amb tots els equips de la categoria. "

   

  ¿Aquest equip té límit?

  "És bo ser d'un equip vinculat. Perquè som jugadors joves i amb el pas dels partits, al jugar amb rivals més experts millorem tècnicament i tàcticament aprens molt. "