El passeig de La Salut celebra la revetlla de Sant Joan

  0
  60
  La Salut 1.jpg

  27/06/2014 – Els comerciants van repartir durant tarda i vespre de la revetlla de Sant Joan més de 400 racions de coca, a part de diverses activitats adreçades als nens i nenes.

  El passat dissabte, 21 de juny, el passeig de La Salut va celebrar durant unes quatre hores la revetlla de Sant Joan amb el repartiment de més de quatre-centes racions de coca, acompanyades d’una beguda, a un preu econòmic d’un euro, i que l’associació de comerciants ha valorat que la participació dels veïns va ser tot un èxit. A part, també es van instal·lar inflables i activitats infantils com maquillatge, tallers de pintura i grafit i realització de xapes amb el logotip del passeig de La Salut, entre altres.

   

  Per altra banda, els comerciants ja estan preparant la propera edició de les ‘Botigues al carrer’ que tindrà cita el proper divendres i dissabte, dies 4 i 5 de juliol, coincidint així amb les rebaixes de l’estiu. En aquesta nova edició tornaran a veure inflables i animació infantil, i s’espera que participin un 80% dels comerciants del passeig.