La plaça Trafalgar acull el XIV Fòrum TIC Social de Llefià

  0
  16
  Forum Llefià.jpg

  27/06/2014 – Serà aquest dissabte, a partir de les 19.30h, i comptarà amb xerrades, tallers i prsentacions de diferents projectes, alternatives i experiències relacionades amb les noves tecnologies i la seva vessant social.

  Aquest dissabte, 28 de juny a partir de les 19.30 hores, es desenvoluparà a la plaça Trafalgar la XIVa edició del Fòrum TIC Social de Llefià-Badalona, que organitza com cada any Llefi@Net Xarxa Ciutadana amb la col·laboració de diverses entitats. Aquest fòrum consisteix en un vespre digital amb xerrades, tallers i presentacions de diferents projectes, alternatives i experiències relacionades amb les noves tecnologies i la seva vessant social.

   

  Enguany, alguns dels temes que es desenvoluparan són la presentació de webs i projectes ciutadans com la xarxa digital Llefià-La Salut i una petita mostra de projectes tecnològics realitzats a l’institut Enric Borràs. També, la presentació de Som Connexió, una nova cooperativa sense ànim de lucre participativa i comunicativa que ofereix telefonia; el projecte #SentAntoni, un mapa emocional del barri de Sant Antoni de Barcelona; una xerrada sobre control parental amb consells pràctics i útils de com fer servir internet amb seguretat adreçades a pares, mares, infants i adolescents. I per finalitzar, es realitzarà una trobada de persones que editen Viquipèdia a Badalona, però que serà oberta a tot el públic, des dels experts fins a qui només estigui interessat en el tema.

   

  Durant el transcurs de la jornada es podran veure exposicions, entrega de premis i es realitzarà una recollida d’ordinadors per a la reutilització i reciclatge i, així, destinar-los a projectes socials.