El passeig de La Salut treu les seves botigues al carrer per donar la benvinguda a la tardor

  0
  965640_600198350027630_1568172325_o.jpg

  21/10/2013 – Durant els dies 18 i 19 d'octubre les botigues van sortir al carrer. A més, es van recollir més de 300Kg d'aliments.

  Després de dues setmanes esperant que la pluja permetés que els comerciants del passeig de La Salut poguessin exposar els seus productes al carrer, el passat divendres i dissabte, dies 18 i 19 d’octubre, les botigues van tenir la oportunitat de fer-ho.

   

  Durant aquests dos dies, una vintena de comerciants del passeig de La Salut i dels seus carrers transversals van oferir els seus millors productes per que les milers de persones que van sortir a passejar, i gaudir del bon temps, tinguessin l’ocasió també de comprar en el petit comerç i així reforçar el comerç del barri i proper com és el del barri de La Salut. Com a novetat d’aquesta edició, l’Associació de Veïns de Juan Valera va instal·lar un punt de recollida d’aliments en què van recollir més de 300Kg que aniran destinats a famílies del barri que més ho necessiten i no tenen accés al Banc d’Aliments de Badalona.

   

  L’Associació de comerciants qualifica d’èxit de nou l’assistència de milers de persones i també de vendes dels seus associats. Per altra banda agraeixen, conjuntament amb l’AV de Juan Valera, a tots els veïns que han estat solidaris en aportar aliments al barri.