L’AV de Bufalà presenta les noves activitats que realitzaran per a tota la ciutat

  0
  270.JPG

  21/10/2013 – També es va inaugurar una exposició fotogràfica i el nou logotip que representarà a l'associació a partir d'ara.

  El passat dissabte l’Associació de Veïns de Bufalà va realitzar una jornada oberta a tots els veïns i veïnes del barri per presentar totes les vocalies que formen l’entitat i també la inauguració d’una exposició fotogràfica, de la programació de les noves activitats i finalment el nou logotip.

   

  Una exposició fotogràfica, ubicada a la seu de l’associació a la plaça Maria Aurèlia Capmany, 6-9, que recull al voltant d’una trentena de fotografies de les activitats que han realitzat durant la temporada passada.

   

  Amb la presentació de totes les vocalies (dona, joves, cultura, acció social i entre altres) s’han donat a conèixer les noves activitats que realitzaran a partir del mes de novembre, destinades a tots els badalonins i badalonines, com el projecte d’hort comunitari amb formació amb acompanyament pràctic en el conreu ecològic amb la finalitat d’aprendre cultiu ecològic i fer un horticultura a casa. També es mantindran activitats esportives com futbol -que avui en dia compten amb un equip-, bàsquet, ioga i entre altres amb l’objectiu d’un creiexement saludable. També de creixement personal com reforç d’idiomes i escolar, tallers de cuina i fotografia, el punt Òmnia,…

   

  Per altre banda, la Plataforma d’Afectats per la Crisi (PAC) i Càritas també han tingut la seva veu a l’associació per expressar la seva feina al barri. La PAC és un nou projecte dirigit a persones afectades pels desnonaments, atur, hipoteques, acomiadaments, problemes familiars o qualsevol situació provocada per l’estat actual de la crisi. I Càritas, que recull aliments i roba pels més necessitats, actualment atén a 112 famílies només al barri de Bufalà.

   

  La jornada va finalitzar amb la mostra del nou logotip, una obra d’Albert Rovira, que a partir d’avui representarà a l’AV de Bufalà. El guanyador s’ha endut com a premi un iPod nano.