El passeig de La Salut vol marcar un rècord amb un ‘flashmob’ multitudinari

  0
  flashmob.jpg

  15/12/2012 – Pretenen que prop de 2.000 persones ballin al ritme del mediàtic 'Gangnam Style' a les 19h; al llarg del dia, a més, hi haurà classes i activitats de ball a càrrec de la Tribu Urban Center.

  El passeig de La Salut es prepara per deixar petjada durant el dia de demà, i ho farà ballant. L’associació de comerciants ha organitzat una jornada festiva que culminarà a la tarda amb la posada en escena d’un flash mob massiu que pretén comptar amb la participació de més de 2.000 persones.

   

  L’acadèmia badalonina Tribu Urbana Center, amb la seva professora Maribel Pino, que fora també mestre del conegut programa televisiu Fama, serà la punta de llança d’un projecte ambiciós que té engrescat al barri i que congregarà també la col·laboració d’alumnes i AMPAs de les escoles Josep Carner, Ítaca, Maria Ward, Margarida Xirgu, Mare de Déu de La Salut i Mare de Déu de l’Esperança.

   

  A més de l’esperat i preparat moment del flash mob, que tindrà lloc a les 19.30 hores i arrencarà al so del mediàtic Gangnam Style, el dia estarà ple d’activitats, exhibicions i classes de ball a càrrec de la Tribu Urbana i la seva professora estrella.