El passeig Marítim acull un festival de patinatge, ball i música que vol batre un rècord Guinness

  0
  michelle1.jpg

  17/09/2015 – L’esdeveniment, impulsat per BCN Roller Dance, donarà el tret de sortida aquest divendres i reunirà, fins al diumenge, els artistes més reconeguts del panorama internacional del patinatge.

  El passeig Marítim de Badalona acull aquest cap de setmana l’Skate Love Barcelona – The Internacional Dance Skate Festival, una trobada dedicada al patinatge, el ball i la música organitzada per BCN Roller Dance. L’esdeveniment donarà el tret de sortida aquest divendres i reunirà, fins al diumenge, els artistes més reconeguts del panorama internacional del patinatge.

   

  El festival està inspirat en altres celebrats a Nova York i altres ciutats d’Estats Units i s’inclou dins la voluntat del grup BCN Roller Dance d’impulsar el moviment roller dance, que combina patinatge i música, a través de diferents activitats i accions. La present edició comptarà amb destacats especialistes d’arreu del món que seran els encarregats de conduir els diferents tallers i programes que es duran a terme durant tres dies: des de patinar en un Skate Park fins a entrenament físic, passant per grafitti, diversió familiar o la pràctica del Hula Hoop. D’altra banda, el festival comptarà amb una llista de DJs de molts estils musicals que actuaran durant el cap de setmana i de ballarins que es mouran al ritme dels seus temes.

   

  Perseguint un Rècord Guinness

  Una de les activitats que prepara l’organització és batre i registrar un rècord mundial per accedir al llibre Guinness gràcies a la cadena de patinadors més llarga realitzant de forma simultània un ball. Es tracta d’un repte que estarà obert a tots els patinadors i patinadores que s’hi vulguin sumar i que compta amb el recolzament de l’Ajuntament i de la Federació Catalana de Patinatge.