El passeig Marítim torna a ser escenari del Primavera Pop dels 40 Principals

  0
  47
  primavera pop.jpg

  23/05/2015 – El passeig Marítim serà l’escenari de l’esdeveniment aquest dissabte 23 de maig – a partir de les set de la tarda- i en el que actuaran músics i grups com Lucy Paradise, DVicio, Sweet California, Sofia Reyes, Amelie, entre d’altres.

  Badalona tornarà a ser aquest cap de setmana una de les dues seus que la cadena musical 40 Principales ha escollit per celebrar el seu cada cop més clàssic Primavera Pop, un festival a l’aire lliure ple de grans noms i artistes. El passeig Marítim serà l’escenari de l’esdeveniment aquest dissabte 23 de maig – a partir de les set de la tarda- i en el que actuaran músics i grups com Lucy Paradise, DVicio, Sweet California, Sofia Reyes, Amelie, entre d’altres.

   

  Abans de Badalona, el Primavera Pop farà la seva primera aturada al Palau de Vistalegre de Madrid, el divendres 22. 21 artistes en total van actuar l’any passat al passeig Marítim de Badalona, que es va omplir de milers d’espectadors. El festival Primavera Pop va néixer l’any 2010 amb un concert a València en el qual va actuar Amaia Montero com a cap de cartell. Des de llavors, altres figures del món de la música com Enrique Iglesias, Pablo Alborán, Lady Gaga Maldita Nerea i Dani Martin han actuat en aquest fòrum musical.

   

  La plaça Trafalgar, seu del Rock and Roll

   

  Encara dins la programació de les Festes de Maig, la plaça Trafalgar torna a acollir aquest cap de setmana un concert nocturn. Serà dissabte a partir de les 23 hores amb el Festival Rock and Roll Star, que comptarà amb les actuacions de Manuel España, Javier Ojeda, Javier Andreu i José Ángel García, antics membres de les bandes La Guardia, Danza Invisible, La Frontera i 091, respectivament. Interpretaran tots els grans èxits d’aquestes memorables formacions.