El Pere Gol denuncia la deixadesa municipal en el seu camp

  1

  A la Junta Directiva de la AE La Salut Pere Gol se’ls ha acabat la paciència. L’entitat blanc-i-verda acumula més de 40 dies sense aigua – ni a les dutxes ni a cap aixeta – i està farta d’anar constantment al darrere la Regidoria d’Esports perquè es pugui posar remei durant els tres dies de torneig que es portarà a terme des d’aquest divendres i que s’allargarà fins a la jornada de diumenge.

  “Els nens i nenes del Club no poden dutxar-se ni beure aigua des de fa un mes“ , denuncia empipat el president de l’entitat, Serafin Marcos. “Hem sol·licitat a l’Ajuntament la possibilitat d’utilitzar l’aigua potable del carrer perquè es puguin remullar la canalla davant les altes temperatures que estem patint durant els primers dies del mes de juny. Però ens diuen que no hi ha calers tot i que es un cost mínim“, alerta.

  Segons proposa Marcos, la possibilitat que planteja el Club és connectar l’aigua potable de l’exterior del Municipal amb una mànega que arribi a l’interior del camp, perquè així es puguin remullar els nens i nenes participants. Davant la negativa municipal que ha rebut el Pere Gol, el Club no s’ha plantejat en cap moment ajornar la competició: “Possibilitat de suspendre el torneig? No el podem suspendre. N’hi ha molt equips implicats. Estem parlant de més de 500 nens”.

  El passat 7 de maig, l’Ajuntament va aplicar mesures pal·liatives per fer una desinfecció de xoc en les instal·lacions d’aigua sanitària. Una vegada feta la desinfecció, el període mínim d’espera és de 15 dies per fer una nova presa de mostres i noves analítiques per veure l’efectivitat del tractament de desinfecció realitzat. El temps mínim per obtenir els resultats de les analítiques, tal com marca la llei, és de 15 dies.

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí