El Pere Gol vol ser un rookie poderós

  0
  67
  DSC_0421.JPG

  09/06/2016 – El club prepara un projecte ambiciós per desembarcar a la Tercera Catalana i no haver de patir per salvar la categoria.

   

  Sota la direcció del nouvingut Sergio Noya ‘Pumuki’, antic tècnic del futbol base del CF Badalona, i del segon Luis Ortega, l’AE La Salut Pere Gol espera protagonitzar una bona entrada a la Tercera Catalana. A l’entitat li agradaria competir al grup IV, segurament el més complicat a causa del bon nivell que sempre exhibeixen els rivals del Maresme.

   

  El cos tècnic ja té pràcticament configurada la plantilla del pròxim curs i buscarà poder aprofitar alguns descartats del Lloreda i el Llefià per augmentar el seu nivell. “Fins que no tinguem del tot tancada la plantilla tampoc ens podem plantejar un objectiu concret, però la idea és estar a la part alta”, explicava Luis Ortega, segon entrenador del Pere Gol.

   

  En paraules del cos tècnic, el club aspira a “pujar de nou de categoria”, tot i que si aquest objectiu no s’aconsegueix “no passarà res”. “Preferim ser ambiciosos d’inici que començar a pensar només en la permanència”, traslladaven des de l’entitat.

   

  És evident, però, que al Pere Gol li és difícil competir amb altres equips de la ciutat de superior categoria. “La dificultat que tenim és que no podem pagar als jugadors. La complicació és aquesta: convèncer els jugadors perquè es comprometin amb el club”, relatava Ortega.

   

  Segons el segon entrenador del Pere Gol, durant l’últim tram de la present temporada el potencial de la plantilla verda es va veure afectat per diverses sortides.

   

  “Vam perdre a tres jugadors importants fitxats pel Lloreda. Ara, de les 23 fitxes d’aquest any només seguiran vuit o nou. Dos joves del juvenil fan el salt i només ens falten fer cinc incorporacions. La resta ho tenim tot parlat”, manifestava. Al Pere Gol li ha “quedat petita” la Quarta Catalana i ara espera no tenir problemes per ser protagonista en una lliga superior.

   

  El Llefià perfila el seu nou projecte

   

  Per altra banda, al grup II de la Segona Catalana, la Unificació Llefià ha començat a treballar per confeccionar la plantilla del pròxim curs. Després de finalitzar la lliga en quart lloc i de quedar-se a deu punts del títol i de la promoció d’ascens, l’entitat ja pensa en tornar a intentar-ho l’any vinent.

   

  El primer moviment realitzat pel Llefià és la renovació de Jordi Souto per una temporada més. El tècnic, després de múltiples èxits esportius, conserva el crèdit de la directiva i continuarà comandant la nau de la Unificació.

   

  A banda de la renovació de Souto, el conjunt badaloní també seguirà comptant amb els serveis de diversos jugadors. El pitxitxi David Gascón (17 dianes) es queda, igual que Héctor Sequera (6) i Toni Casulleras (6).

   

  Álex, Monty, Dani Zaragoza, Lluís López, Fede Rodríguez, Isaco i Johny també continuen, mentre que Vela causa baixa. Jairo (porter), Rojas i Marcelo fan el salt del juvenil, moviment que deixa més de mitja plantilla del Llefià enllestida.