Els partits polítics engeguen una campanya que promet ser “low cost”

  0
  PP casado.jpg

  10/06/2016 – Les diferents forces de la ciutat volen estalviar en propaganda visual, cartells i banderoles; se suprimeixen les parades de la plaça de la Vila.

  Sant tornem-hi. Badalona torna a estar en campanya electoral, i per quarta vegada en poc més d’un any. Aquest dijous a la nit, amb la simbòlica i tradicional penjada de cartells a diferents punts de la ciutat, els partits han donat el tret d’inici a una campanya que promet ser, i així ho asseguren tots, “low cost”. Després de tres processos electorals, les forces polítiques han volgut posar seny a la despesa i estalviar en propaganda visual.

   

  Alguns partits han descartat contractar la penjada de banderoles i passar amb algunes desenes de cartells de paper o polipropilé. D’altres avancen que reduiran a la mínima expressió la seva estratègia propagandística visual per als propers dies i alguna formació apunta que reaprofitarà material de la campanya del passat mes de desembre. En qualsevol cas, coincideixen en que la quantitat de cartelleria política estarà molt per sota de les darreres eleccions.

   

  D’altra banda, els partits han acordat suprimir els estands de propaganda que tradicionalment es col·locaven a la plaça de la Vila.

   

  Colau, Batet i Artur Mas

   

  Pel que fa als actes, i tot i que falten alguns calendaris per tancar, ja és més o menys oficial que trepitjaran Badalona l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per recolzar En Comú Podem (dia 18 de juny a Llefià); Meritxell Batet pel PSC (dia 15, al passeig Marítim) o l’expresident Artur Mas (també el dia 15) , entre d’altres. És probable que també ho faci la líder catalana de Ciutadans, Inés Arrimadas. Des del PP, que el passat divendres va engegar la precampanya al barri de La Salut amb Garcia Albiol i el vicesecretari de Comunicació, Pablo Casado, apunten que encara no hi ha res tancat, però que Badalona podria acollir un acte de rellevància.