El pessebre més casolà de Badalona

  0

  Durant aquest 2020 hem pogut ser testimonis de com persones anònimes que ens envolten en el nostre dia a dia s’han convertit en herois o heroïnes amb petitos gestos. És el cas del Manuel Reina, veí del carrer León Fontova de Llefià. Amb el seu espectacular pessebre fet per ell mateix vol animar el Nadal als més petits i també, de pas, als més grans.

  – Com sorgeix la idea de crear aquest pessebre?

  La idea se’m va ocórrer durant el confinament perquè tenia molt de temps lliure. No tenia res a fer i vaig començar a construir el pessebre al local que tinc sota casa meva.

  -Amb quins materials l’has construït?

  Doncs amb materials que he anat recollint del carrer com suro que trobava als contenidors, materials de reciclatge, etc. Tot el que podia agafar, vaja. L’únic material que he comprat ha estat el poliuretà.

  -Quina ha estat la teva principal motivació per exposar-lo?

  Tinc 6 néts i a ells els hi feia molta gràcia. Llavors vaig pensar que la resta de nens i nenes de Badalona haurien de tenir l’oportunitat de veure-ho també. Així animem als més petits també. Com no sabia si es podrien visitar els Pessebres aquest any i el tenia dins del local, he pensat que millor que tothom que passi pogui veure-ho.

  -Com ha estat l’acollida per part dels veïns i veïnes?

  Meravellosa. Infants i adults estan encantats amb el pessebre i no només s’apropa gent de Llefià, sinó que ve gent de tota Badalona. Tant és així que estic pensant en tornar a exposar-ho l’any que ve.

  -Quin és el teu desig pel 2021?

  Per l’any que ve desitjo que s’acabi tot aquest malson i que tothom poguem fer una vida normal com abans.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí