El pessebre recupera el centre de la plaça de la Vila

  0
  IMG_0056.JPG

  17/12/2015 – Obra de Carme Ayza Bultó, el tradicional pessebre badaloní ha marcat l’inici de la celebració de la campanya “Nadal a Badalona”.

  El pessebre ha tornat al centre de la plaça de la Vila aquest darrer diumenge, quan va tenir lloc l’acte d’inauguració, juntament amb l’estrena de la 17a Mostra de Pessebres de Badalona a la sala d’exposicions El Refugi.

   

  Obra de Carme Ayza Bultó, el tradicional pessebre badaloní ha marcat l’inici de la celebració de la campanya “Nadal a Badalona”. L’acte va incloure una cantada de nadales a càrrec de les corals de les escoles Alexandre Galí i Miguel Hernández, de Llibertat i Gitanjali, i de Jungfrau i Lola Anglada, que participen en el projecte de Corals Escolars que promou l’Orfeó Badaloní i el Conservatori Professional de Música de Badalona amb el suport de l’Ajuntament.

   

  El pessebre estarà instal·lat fins al dia 6 de gener de 2016 i evoca un paisatge pirinenc amb la desapareguda arquitectura tradicional de cases de pedra amb teulats de palla i paisatge de muntanyes amb els verds de les pastures on neixen els nostres rius.

   

   

  17a Mostra de pessebres de Badalona

  Els Amics del Pessebre de Badalona, per la seva banda, han estrenat la 17a Mostra de Pessebres a la sala d’exposicions El Refugi. Els diorames il·lustren les representacions més tradicionals del pessebre en diferents paisatges, tant de Badalona com d’altres indrets de Catalunya. Cal destacar que les persones amb mobilitat reduïda podran accedir a la sala El Refugi a través de l’ascensor de la Casa de la Vila. L’exposició de Diorames romandrà oberta fins al 6 de gener del 2016.

   

  Horaris exposició de diorames

  Sala d’exposicions El Refugi. Plaça de la Vila

  Horari: De dilluns a divendres, de 17 a 20.30 h

  Dissabtes i festius, de 12 a 14 h i de 17 a 20.30 h