El petit comerç tem que Mercadona pugui obrir un nou local a la zona de l’antic camp del Badalona

  0
  can solei.jpg

  02/10/2015 – Els comerciants asseguren que la marca podia haver-se fet amb un local als edificis de l'antiga zona del Camp del Centenari.

  Corria el rumor entre el sector del petit comerç badaloní durant els darrers dies i dimarts el president del grup municipal de CiU, Ferran Falcó, ho va posar sobre la taula del Ple. Segons el regidor, Mercadona s’hauria fet amb la propietat d’un local als futurs edificis que s’aixecaran al terreny on hi havia el Camp del Centenari del Badalona, al costat de Can Solei. Així mateix ho apunten des de la Federació d’Associacions de Comerciants, que asseguren tenir la mateixa informació, la compra d’un establiment d’uns 2.000 metres quadrats.

   

  Tem el teixit botiguer local que les informacions s’acabin de confirmar, ja que suposaria “una invasió total” per part de la marca valenciana. Recordem que ja existeixen cinc superfícies comercials Mercadona a la ciutat, que hi ha una altra en projecte i dues més, vinculades al nou edifici de Badalona Capaç, encara per aprovar. De confirmar-se, aquesta darrera seria el novè local. Des del govern local, però, van desmentir la informació i van matissar que, si bé Mercadona tindria una opció de compra d’un espai a la zona, ni l’hauria exercit ni tenen constància de cap petició pel que fa a permisos o llicències d’activitat. En qualsevol cas, subratllen, caldria una modificació del Pla General Metropolità per poder obrir un supermercat a la futura zona d’edificis.