Les parades d’aliments dels ‘encants’ de Montigalà continuaran el mes d’octubre

  0
  49
  IMG_9009.JPG

  02/10/2015 – Tot i que l'ultimàtum de l'Ajuntament era el mes de setembre, els marxants asseguren que continuaran aquest mes fins a negociar una alternativa.

  Les parades d’aliments dels ‘encants’ del divendres tornaran a muntar avui al parc de Montigalà. Tot i que el govern local havia anunciat des d’estiu la seva intenció de revisar la situació d’aquests negocis, una desena de venedors que venen fruita, ous o embotits, entre d’altres, i de deixar com a límit el mes de setembre, aquest primer divendres d’octubre continuaran formant part del mercat ambulant.

   

  Recordem que aquestes parades han estat autoritzades durant el darrer mandat pel PP a través de permisos setmanals a mode de fira agroalimentària, atès que l’ordenança municipal no contempla venda de comestibles als ‘encants’. El nou govern va mostrar des del juny el seu desacord amb aquest model i va avisar que no permetria la seva continuïtat o, com a mínim, en faria una revisió. A dia d’avui, l’Associació de Marxants i la regidoria de Comerç mantenen una negociació oberta per intentar encaixar la situació, ja que els comerciants volen mantenir, sigui com sigui, les parades d’aliments, que, segons diuen, atrauen centenars de persones. El govern local assegura que el permís per a les parades va expirar el passat divendres; els marxants, no obstant, mantenen que la desena de parades de comestibles continuaran presents aquest octubre fins se’ls ofereixi una alternativa i que així ho han acordat amb l’Ajuntament.