El pla metropolità per rehabilitar habitatges començarà a Llefià i la Salut

  0
  66

  L’Ajuntament de Badalona ha signat un conveni amb el Consorci Metropolità de l’Habitatge (CMH) que permetrà rehabilitar un miler d’habitatges de la ciutat seguint uns criteris d’eficiència energètica. L’objectiu d’aquest conveni és afavorir la rehabilitació d’edificis ja construïts i que tenen deficiències diverses. En una primera fase, l’àmbit d’actuació inclourà els barris de Sant Antoni de Llefià, Sant Joan de Llefià i la Salut.

  La coordinació dels treballs serà conjunta entre l’AMB, Engestur (Oficina Local d’Habitatge) i l’Ajuntament de Badalona, i es durà a terme seguint un protocol de sis fases: informació a les comunitats de veïns que es poden beneficiar del conveni; realització de les inspeccions tècniques dels edificis, avantprojecte de millora, creació del projecte i tramitació de la llicència, execució d’obres i establiment d’un pla personal de pagament segons cada comunitat en la part del projecte no subvencionat.

  Cal destacar que es contemplen  subvencions als propietaris de fins al 100% del cost de la inspecció tècnica d’edificis (ITE) i del projecte d’eficiència energètica i accessibilitat i ajudes de fins al 80% del cost de l’obra.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí