Projecte de 12 pisos de cohabitatge per a persones de més de 65 anys

  0

  La Constel·lació del Gorg. Aquest és el nom amb el qual la cooperativa Col·lab ha batejat el seu pròxim projecte d’habitatge compartit i/o cohabitatge. Es farà al barri del Gorg de Badalona i constarà de 12 pisos dirigits a persones d’entre 65 i 75 anys i amb espais comunitaris a decidir en grup. Cal destacar que es reservarà fins a un màxim del 30% dels habitatges del projecte a persones que puguin acreditar discapacitat física, sense restricció d’edat.

  El projecte s’està gestant i des de Col·lab fan una crida a totes aquelles persones de Badalona que hi estiguin interessades a participar en les reunions presencials que s’organitzen a la seu de Barcelona Activa (C/Perí, 52), a Barcelona. Es pot sol·licitar informació al correu [email protected]. Col·lab està fundada per arquitectes especialistes en habitatge social.

  Actualment, la cooperativa compta amb múltiples projectes de cohabitatge en curs, en municipis catalans com Santa Maria de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor i Rubí, i als municipis holandesos de Groningen i Opende. A Badalona també impulsa el projecte Aflorem, una cooperativa de persones amb discapacitat centrada en el cohabitatge.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí