El Ple aprova una injecció de 700.000€ per aportar estabilitat al Patronat de la Música

  0
  musica.JPG

  15/11/2013 – La modificació pressupostària aprovada servirà per assegurar els sous de tots els treballadors del servei municipal, que han tornat a començar el curs amb incertesa.

  El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat aquesta setmana en diverses modificacions del Pressupost general de 2013, en pròrroga del de 2012, tant pel que fa a l’annex de les inversions com també a les despeses. 

   

  D’una banda, les modificacions de les despeses ascendeixen a 3.122.141,43 €, 700.000 euros dels quals estan destinats a pagar els salaris de professorat i personal administratiu del Patronat de la Música, a qui es deu la meitat del sou de setembre. Aquesta injecció servirà per poder avançar el curs sense entrebancs els propers mesos i ha aportat tranquil·litat a la plantilla. No obstant, l’Ajuntament encara ha de negociar i signar amb la Generalitat el conveni regulador de les dues darreres subvencions per al Patronat.

   

  La resta dels 3,1 milions té per objectiu cobrir despeses del Servei de Teleassistències i el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD).

   

  D’altra banda, la modificació de l’annex d’inversions té la finalitat de poder dotar pressupostàriament l’actuació de trasllat de la centraleta 092 a les dependències de la Guàrdia Urbana, des de la seva ubicació actual a la caserna dels Mossos d’Esquadra.

   

  Aquestes modificacions venen derivades d’un canvi de dotació en algunes de les partides generals. Tanmateix, les disminucions aplicades en la despesa d’altres serveis no han d’afectar la qualitat de les seves prestacions ni a la consecució del pressupost, expliquen fonts municipals.