El Ple es reuneix després d’un mes d’octubre de política local molt candent

  0
  35

  30/10/2012 – El PP veu reduïda a 10 regidors la seva representació; David Gómez s'asseurà per primer cop com edil no adscrit; a la plaça de la Vila, dues concentracions de caire oposat confluiran a la mateixa hora.

  Després d’un mes de política municipal molt candent, demà, a partir de les 18 hores, se celebrarà la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament corresponent a octubre. Sens dubte, moltes mirades es fixaran demà en la nova composició dels grups; per primer cop des de la seva victòria electoral, el Partit Popular ocuparà un seient menys en detriment del seu exregidor David Gómez, ara edil no adscrit. Demà, a més, es donarà compte de forma oficial del substitut de Gómez en les seves funcions dins del govern local.

   

  Un altre dels temes que tornarà a tractar-se a la sala de plens serà el cas de les suposades col·lectes de la Guàrdia Urbana, la comissió d’investigació de la qual havia de realitzar demà l’exposició de les primeres conclusions extretes; tot i així, és possible que es prorrogui el termini perquè la comissió es pronunciï. També demà es presentarà la proposta del PP pels preus públics i taxes de 2013, que podria tornar a ser prorrogada, per segon any consecutiu, si no té el recolzament de cap altre grup.

   

  De portes cap enfora, la societat civil badalonina es debatrà en un plenari extraoficial. A la plaça de la Vila, i a la mateixa hora, tindran lloc dues concentracions simultànies i de caire oposat, en una situació que no s’acostuma a donar gaire sovint. D’una banda, la protesta per part del teixit social i reivindicatiu de la ciutat contra retallades, atur i repressió social, entre d’altres motius; de l’altra, una mostra de suport a les polítiques del PP a càrrec d’una plataforma de recolzament a l’alcalde Albiol. Sens dubte, una tarda de Ple molt moguda a la Casa de la Vila i el seu entorn.