El Ple municipal es reuneix per partida doble en menys de 48h

  0

  26/11/2012 – Aquesta tarda té lloc el ple extraordinari per parlar de la situació dels pisos de lloguer social de l'Ajuntament, demanat per l'oposició; demà, la sessió ordinària corresponent al mes de novembre.

  S’espera una setmana moguda a l’Ajuntament. No només per les conseqüències de les eleccions al Parlament d’ahir, sinó també per les sessions plenàries que acull la Casa de la Vila en 48 hores.

   

  La primera serà avui, de caire extraordinari, i per parlar de la situació dels pisos de lloguer social cedits al govern municipal per part d’entitats bancàries. El ple va ser demanat fa un parell de setmanes per ICV-EUiA, PSC i CiU, que exigeixen saber-ho tot sobre les adjudicacions d’aquesta borsa de vivendes a famílies necessitades que tanta polèmica ha despertat en les últimes setmanes i mesos.

   

  La segona sessió serà l’ordinària corresponent al mes de novembre i tindrà lloc demà a la tarda. Menys carregada quant a contingut i temes d’actualitat candents, el Ple debatrà i votarà l’aprovació o modificació de diferents complements retributius i de productivitat de treballadors de diversos ens municipals, la modificació de l'Ordenança Municipal de Publicitat o l’aprovació definitiva del Text de l'Ordenança Municipal d'ocupació d'espais d'ús Públic de Badalona, entre d’altres qüestions.