Medio lidera la remuntada del Montgat (78 a 71)

  0
  60
  x publicar.JPG

  25/11/2102

  Els locals van etzibar un parcial final de 15 a 2 per capgirar el marcador contra el Quart, el líder del grup. Medio amb 8 punts seguits -en va acabar fent 18- va ser el millor en l'últim tram.

  El Montgat va guanyar al Quart, el líder de la lliga, amb un parcial final de 15 a 2 liderat per Medio, que va fer 8 punts gairebé consecutius.

   

  A falta de 5 minuts (63 a 67), el Quart ho tenia tot de cara per endur-se el partit quan els àrbitres van xiular una antiesportiva seguida d'una desqualificant a Ruben Morales, el millor dels locals amb 16 punts. Els gironins només van aprofitar 2 dels 4 tirs lliures i llavors va començar la remuntada dels locals.

   

  Un triple de Cuesta i dos de Medio, que també va forçar una antiesportiva de les que penalitzen en excés al jugador que intenta robar la pilota, van capgirar el marcador i el Quart es va veure superat per la situació.

  De fet, segons explica el Punt Avui, els gironins presentaran un recurs contra l'àrbitre auxiliar del partit per actuar "amb mala fe i falta de professionalitat".