Medio lidera la remuntada del Montgat (78 a 71)

0
    23
    x publicar.JPG

25/11/2102

Els locals van etzibar un parcial final de 15 a 2 per capgirar el marcador contra el Quart, el líder del grup. Medio amb 8 punts seguits -en va acabar fent 18- va ser el millor en l'últim tram.

El Montgat va guanyar al Quart, el líder de la lliga, amb un parcial final de 15 a 2 liderat per Medio, que va fer 8 punts gairebé consecutius.

A falta de 5 minuts (63 a 67), el Quart ho tenia tot de cara per endur-se el partit quan els àrbitres van xiular una antiesportiva seguida d'una desqualificant a Ruben Morales, el millor dels locals amb 16 punts. Els gironins només van aprofitar 2 dels 4 tirs lliures i llavors va començar la remuntada dels locals.

Un triple de Cuesta i dos de Medio, que també va forçar una antiesportiva de les que penalitzen en excés al jugador que intenta robar la pilota, van capgirar el marcador i el Quart es va veure superat per la situació.

De fet, segons explica el Punt Avui, els gironins presentaran un recurs contra l'àrbitre auxiliar del partit per actuar "amb mala fe i falta de professionalitat".