El Pomar fa el salt a l’Estadi: primer equip amateur que disputa un partit en una nova dimensió

  0
  50
  CD Pomar

  És indiscutiblement innegable que l’Estadi Municipal de Badalona és un autèntic luxe per a la ciutat. En tots els sentits: arquitectònicament majestuós, capacitat més que correcte per a una població com Badalona i una infraestructura de primer nivell que satisfà a la perfecció el seu ús. Ara bé, es pot explotar encara més i que sigui més de ciutat que mai? Doncs en aquest repte es troba immers l’Ajuntament de Badalona des de fa un any. Que l’Estadi sigui per a tots.

  CF Badalona i CE Seagull són els seus usuris habituals i els seus horaris són més que innegociables. La prioritat sobre la gespa sempre la tindran escapulats i gavines. Però, i quan no juga cap equip d’ambdós clubs, què? “Des de fa més d’any l’Ajuntament de Badalona ha obert les portes de l’Estadi a totes les entitats de la ciutat i, sempre que l’agenda ho permeti, els clubs de futbol de la ciutat tenen l’opció de jugar”, manifesta el Coordinador de la Regidora d’Esports, Jordi Ferrón.

  Fa aproximadament un any, el Young Talent va ser el primer equip que va trepitjar la gespa de l’Estadi, alhora que el Municipal de Badalona Sud es trobava en obres. El futbol base del CD Pomar també ha disputat partits i, fins i tot, s’ha gravat un anunci de cotxes amb Andrés Iniesta com a protagonista. Tot un luxe.

  Diumenge anterior, l’Amateur A del CD Pomar va ser el primer equip territorial que va disputar un matx a l’Estadi, amb victòria i trencant la rutina de jugar al seu camp. Una experiència única per a jugadors no professionals i que van gaudir de jugar a tot un camp de Segona Divisió B.

  “Els clubs tenen les portes de l’Estadi obertes però des de l’Ajuntament també en som conscients que els equips vulguin jugar al seu camp o barri. És ben normal aquesta decisió. Però l’Estadi és una  instal·lació municipal i de ben segur que n’hi ha equips de futbol base o amateur que tinguin aquesta satisfacció de jugar al camp gran de Badalona. A més a més, aquesta iniciativa no només es redueix al futbol, sinó a qualsevol esport i instal·lació”, afegeix Ferrón.

  Una final de Copa Catalunya a l’Estadi?

  Més enllà de la ciutat, l’Ajuntament no es tanca a esdeveniments exclusius de Badalona sinó que també es poden presentar altres opcions. “Una final de Copa Catalunya o partit de la selecció catalana femenina a Badalona seria molt positiu i ens hem plantejat aquesta possibilitat però la il·luminació del camp és un hàndicap televisiu que ens anul·la aquesta possibilitat a hores d’ara”, aclareix Ferrón.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí