El Pont del Petroli i Badalona gaudeixen amb el flashmob d’AlchemLife i FitKid

  0

  Prop de 100 persones, de totes les edats, van participar en el flashmob “Protegeix-te amb PhytoRelief”, organitzat pel laboratori farmacèutic AlchemLife i l’escola de dansa FitKid, que es va celebrar el passat dissabte 3 d’octubre al Passeig Marítim de Badalona.

  Entre els assistents es trobaven el coreògraf, ballarí i ambaixador de PhytoRelief, Poty Castell Arc, autoritats com la regidora de promoció turística de l’Ajuntament de Badalona, ​​Rosa del Amo, així com públic en general.

  Es tracta d’un espectacle en què van participar 25 ballarins de l’escola FitKid que amb les seves danses i exhibició van omplir de música i color el Passeig Marítim de Badalona. En concret, una de les ballarines es va disfressar de Phyta, personatge que dóna imatge a PhytoRelief, i va convidar els ballarins a entrar a la rèplica de la caixa del producte (de dimensions 4×2 metres) per provar aquest complement alimentari.

  Una coreografia que va aconseguir despertar la curiositat dels ciutadans i veïns badalonins.
  D’aquesta manera, es va complir amb èxit l’objectiu de donar a conèixer que Phytorelief, complement alimentari natural de AlchemLife que compta amb la tecnologia farmacèutica PhytoAdvance i els efectes i qualitat estan avalats científicament, ajuda a enfortir les defenses de l’organisme.

  AlchemLife és un laboratori farmacèutic, fundat el 1935, pioner en el sector
  fitocéutico. Per la seva banda, FitKid és una prestigiosa escola de dansa, creada a Badalona el 1994, que combina la dansa amb elements gimnàstics.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí