El Port acull la segona ronda de la 4a Lliga Interclubs Catalana de Rem Indoor

  0
  Rem indoor.jpg

  02/02/2018 – S'espera la participació de més de 200 vogadors d'una desena de clubs.

  Aquest diumenge, 4 de febrer, a partir de les 10.30 del matí, la Sala Maristany del Port de Badalona serà l'escenari de la segona ronda de la 4a Lliga Interclubs Catalana de Rem Indoor, promoguda pel Club Nàutic Bétulo i el Reial Club Marítim de Barcelona.

   

  Actualment ja està assegurada la participació de 200 vogadors d'un total de 10 clubs en 12 categories, entre els quals el Nàutic Bétulo, Natació Badalona i Rem Badalona. Pel que fa a les proves, les sèries en remergòmetres seran cada 10 minuts, primer es competirà per categories masculina i femenina i després per modalitats mixtes. Cada sèrie estarà formada per un màxim de cinc equips i cada equip per quatre vogadors. Mentre que la competició es desenvolupa a l'interior de la sala, a l'exterior s'hi instal·laran deu remergòmetres com a zona d'escalfament. El club guanyador absolut de les tres rondes guanyarà un remergòmetre de darrera generació per continuar amb la bona preparació física.

   

  A més, diferents representants dels clubs badalonins atendran a les persones interessades en la pràctica d'aquest esport tan complet i tan arrelat a la ciutat, especialment des de l'entrada en funcionament del port que ha permès, amb l'ús de la marina seca com hangar i de la rampa com accés al mar, entrenar tots els dies, amb independència de l'onatge i l'estat del mar. Fins al dia d'avui hi ha pràctica de competició, en categories i equips federats, i rem lúdic, els caps de setmana.

   

  2.000 metres

   

  Els remergòmetres són unes màquines que permeten reproduir el moviment específic del rem en sec. La normativa d'aquesta lliga consta d'una sèrie de 2.000 metres en equips de quatre vogadors.

   

  Batel Interclubs

   

  D'altra banda, el dissabte 3 de febrer, la platja de Badalona acollirà la primera ronda de la 4a Lliga de Batel Interclubs.